Dirt

Joi, 21 Mai 2020 | Motorsport

Skoda continuă proiectul eChallenge: competiția virtuală de raliuri în care fanii se pot duela cu piloții Skoda se mută în Australia

Skoda continuă competiția virtuală dedicată pasionaților de raliuri și iubitorilor de jocuri video. Etapa a doua a evenimentului Skoda eChallenge se desfășoară în intervalul 20 - 24 mai pe probele Raliului Australiei.
Marti, 21 Aprilie 2020 | Motorsport

Skoda lansează o competiție virtuală de raliuri: fanii se vor putea duela cu piloții care au concurat cu modelul Fabia R5

Skoda lansează o competiție virtuală dedicată atât pasionaților de jocuri video, cât și piloților profesioniști. Evenimentul se numește Skoda eChallenge și se va desfășura pe platforma Dirt Rally 2 în intervalul 22 - 26 aprilie.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Un nou trailer pentru DiRT 3

Britanicii de la Codemasters ne dezvăluie o nouă parte din aventurile la care poţi lua parte în viitorul DiRT 3. Jocul video este programat să apară în 2011 şi va conţine o mulţime de surprize pentru pasionaţii de curse virtuale.
Marti, 03 August 2010 | General

VIDEO: Trailerul noului joc video DiRT 3

Codemasters a prezentat în acest weekend trailer-ul oficial cu noul joc video DiRT 3. Britanicii au pregătit o mulţime de surprize pentru pasionaţii de curse virtuale.
Sambata, 31 Iulie 2010 | General

Primele imagini din jocul DiRT 3

Codemasters a prezentat câteva capturi de imagine cu viitorul DiRT 3. În cadrul competitiei de vară X Games din acest weekend va fi prezentat şi un film oficial.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | General

DiRT 2 va fi dedicat fostului campion WRC Colin McRae

Noul joc DiRT va avea o sectiune speciala care il va omagia pe Colin McRae, pilotul WRC decedat in 2007 intr-un accident de elicopter.

Tag-uri similare

WRC, Colin McRae, Dirt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru