Primele imagini din jocul DiRT 3

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 31.07.2010
Codemasters a prezentat câteva capturi de imagine cu viitorul DiRT 3. În cadrul competitiei de vară X Games din acest weekend va fi prezentat şi un film oficial.

Etapa de vară a competiţiei X Games 2010 se va desfăsura în acest final de săptămână în America, iar britanicii de la Codemasters pregătesc o surpriză pentru împătimiţii jocurilor video. Aceştia vor lansa un film de prezentare al jocului video DiRT 3, iar până la debutul competiţiei de sporturi extreme, britanicii ne-au prezentat câteva imagini cu viitoarea lor creaţie.

Capturile din DiRT 3 îl înfătisează pe Ken Block, pilotul american de raliuri, alături de al său Ford Fiesta pe meleaguri africane. "Afacerea cu cei de la ESPN a fost încheiată. Un filmuleţ cu viitorul DiRT 3 va fi prezentat în acest weekend în cadrul competiţiei de vară X Games 2010", a declarat Rich Eddy, manager Codemasters.

Aşteptat cu multă nerăbdare de pasionaţi, noul DiRT 3 va fi disponibil pentru consolele Xbox 360 şi Playstation 3, ulterior urmând să apară şi o versiune pentru PC. Oficialii producătorului britanic nu au fixat încă o dată pentru lansarea noului joc video.

Via | Codemasters

Comentarii (4)

  • 3
    trebuie neaparat cumparat volan, la dirt 2 nici nu puteai sa-l controlezi din tastatura
    2 1
  • mda... Dirt 2 abia a fost lansat... deja se pregatesc pentru 3? A ajuns ca la seria McRae unde aveam cmrae 2003, 2004, 2005... Oricum la ce porcarie a fost Dirt 2.... Daca vroiam un arcade racer ma jucam mario cart sau NFS....
    5 2
  • Vortex66
    @Hadouken
    asa-i? :)) mare porcarie dirt 2 =)) nu-ti duce pentium 2-u?

    Stii cum se zice: Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.
    2 6
  • Vortex66
    @alyx91
    Corect, merge superb in combinatie cu un G27 :) De pe tastatura n-are rost.. cel putin un gamepad iti trebuie..
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru