VIDEO: Trailerul noului joc video DiRT 3

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 03.08.2010
Codemasters a prezentat în acest weekend trailer-ul oficial cu noul joc video DiRT 3. Britanicii au pregătit o mulţime de surprize pentru pasionaţii de curse virtuale.

Aşa cum vă anunţam în weekend, producătorul de jocuri video britanic Codemasters s-a ţinut de cuvânt şi a prezentat în cadrul ediţiei de vară a competiţei X Games trailer-ul cu noua lor creaţie, DiRT 3. Noul joc video dispune de o grafică impresionantă şi de efecte speciale incredibile.

Toate acestea au fost încununate cu prezenţa pilotului american Ken Block şi a traseului Gymkhana. De acum înainte toţi cei care îţi doreau să încerce cascadoriile americanului o pot face, însă doar în mediul virtual. Data lansării lui DiRT 3 nu a fost încă anunţată de producătorul din Albion.

 

Comentarii (2)

  • frumos ar fi sa bage din nou point to point rallying, pentru ca daca va fi un arcade precum dirt 2... ajunge sa fie Ken block rally si ala nu e un lucru bun.
    3 0
  • andrei
    explozie
    E facut in colaborare cu Jeremy Clacrkson?(Final cu Booom)??:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru