VIDEO: Viața nu-i ca-n filme. Ken Block intră cu mașina în bariere într-un concurs dedicat fanilor săi

de Mircea Meşter
Duminica, 25.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Câteva zeci de metri i-au trebuit lui Ken Block să iasă în decor într-o cursă demonstrativă la care a luat parte în fața celor mai înfocați fani ai săi.

Competiția Hymkhana Grid, inventată în Statele Unite special pentru fanii seriei al cărei personaj principal este Ken Block, și-a disputat în acest weekend marea finală. Concursul este unul de tip slalom contracronometru, concurenții fiind nevoiți să parcurgă un traseu plin de obstacole pe care trebuie să le evite cât mai spectaculos posibil, în stilul în care Ken Block o face în seria Gymkhana.

Și pentru că pilotul-cascador nu putea să lipsească de la marea finală a competiției, Ken Block s-a aliniat la start în Hoonicorn, Mustangul ultramodificat cu tracțiune integrală care a făcut deliciul fanilor în ultimul episod al seriei Gymkhana. Nu au trecut însă decât câteva secunde între momentul startului și primul viraj, pe care Ken Block l-a abordat complet greșit, ieșind în decor. Iar marea problemă a fost că, la fel ca-n Campionatului Mondial de Raliuri, Block n-a mai avut ocazia să mai tragă o dublă.

Până la urmă, avariile la nivelul caroseriei mașinii au fost minore.

De altfel, Ken Block nu avea o problemă majoră nici dacă mașina era transformată în grămadă de metal, pentru că americanul a anunțat deja faptul că viitorul episod Gymkhana va miza pe un Ford Escort modificat și el serios pentru a face față cerințelor tehnice ale seriei.

Oops!! @kblock43 first fun out in the #hoonicorn at #gymkhanagrid and he crashes it!!!! #gymkhana #hoonigan

A video posted by Ben Howard (@bensmeghead) on

Comentarii (1)

  • asfsdaf
    ouuuups - poftim rusine
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru