VIDEO: Ken Block si Rob Dyrdek prezinta Gymkhana 2.1

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.09.2009
Cascadorul american Ken Block si prietenul lui Rob Dyrdek, gazada emisiunii Fantasy Factory, au filmat un nou episod intitulat Gymkhana 2.1.

Va amintiti probabil de acel Subaru Impreza WRX STI de 566 de cai si de talentatul cascador american Ken Block. Asa cum  ne asteptam, americanul a recidivat, iar acum avem parte de filmuletul Gymkhana 2.1. In acest filmulet vom vedea insa ceva inedit. Colegul si prietenul lui Ken Block, Rob Dyrdek s-a alaturat cascadorului american pentru a lua parte la noua productie Gymkhana.

Gazda emisiunii Fantasy Factory, va conduce o versiune inedita a masinii lui Ken Block. Cei doi au creat acest model in miniatura aproape identic cu Impreza WRX STI, insa cu o mica exceptie: acoperisul. Exteriorul masinii are parte de aceleasi culori si desene ca fratele ei mai mare, acestea fiind realizate de cei de la Vermont Sportscar.

Ken Block si Rob Dyrdek ne-au aratat ce stiu ei sa faca cel mai bine pe asflat, iar in acest caz cuvitele sunt de prisos. Puteti vedea “arta” realizata de cei doi in episodul Gymkhana 2.1.

Comentarii (5)

  • Ken Block
    SUPERB!:x
    3 0
  • Ken Block
    un adevarat maiestru
    1 0
  • Foamea
    "iar cum in acest caz ->cuvitele
    1 1
  • o porcarie
    2 8
  • ...
    Ce plictiseala...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru