Francois Delecour

Luni, 01 Aprilie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliul Brasovului, prima etapă a sezonului din CNR

Odată cu Campionatul Naţional de Raliuri a început şi noul sezon al emisiunii Speed, iar în primul episod puteţi urmări un rezumat de 25 de minute al Raliului Brasovului.
Marti, 26 Martie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliului Braşovului, prima etapă din CNR

Raliul Braşovului a fost câştigat de Francois Delecour după o luptă palpitantă cu Vali Porcişteanu, care a pierdut victoria în urma unui accident suferit în ultima probă specială.
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Brasovului după o luptă dramatică cu Porcişteanu

Francois Delecour a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatului Naţional de Raliuri după ce Vali Porcişteanu a suferit un accident chiar în ultima probă specială.
Miercuri, 20 Martie 2013 | Motorsport

Start în sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri!

Campionatul Naţional de Raliuri începe la sfârşitul acestei săptămâni la Braşov şi propune o luptă echilibrată pentru titlu între Francois Delecour şi Valentin Porcisteanu.
Marti, 19 Martie 2013 | Motorsport

Delecour vrea să-şi apere titlul cucerit anul trecut în CNR

Francois Delecour şi-a stabilit ca obiectiv să-şi păstreze titlul de campion în CNR şi speră să debuteze cu dreptul în noul sezon competiţional.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | WRC

TOP 10: Cele mai importante momente din istoria Ford în WRC

Istoria constructorului Ford în Campionatul Mondial de Raliuri poate fi împărţită în 10 perioade distincte în funcţie de performanţe şi de introducerea unor noi modele de maşini.

Tag-uri similare

Ford, WRC, Carlos Sainz, raliuri, Mikko Hirvonen, Ford Fiesta RS WRC, istorie, Ford Focus RS WRC, Francois Delecour, Colin McRae
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru