Delecour vrea să-şi apere titlul cucerit anul trecut în CNR

de Daniel Popescu
Marti, 19.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francois Delecour şi-a stabilit ca obiectiv să-şi păstreze titlul de campion în CNR şi speră să debuteze cu dreptul în noul sezon competiţional.

Francois Delecour şi-a definitivat programul pentru competiţiile în care va concura pe parcursul sezonului 2013 al sporturilor cu motor.

Campionul CNR de anul trecut va avea ca obiectiv principal păstrarea trofeului, însă va participa şi în alte etape din cadrul Campionatului European de Raliuri, după prezenţele bifate în Austria şi Letonia. Până atunci, francezul speră să obţină un rezultat cât mai bun în Raliul Brasovului, prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri, după ce anul trecut a fost nevoit să abandoneze prematur.

Urmareste Automarket
"Aştept cu nerăbdare debutul de sezon.
Cu siguranţă va fi interesant, pentru că nivelul este tot mai ridicat, iar probele speciale sunt de o calitate deosebită, aproape chiar de cele din Campionatul Mondial. Revin cu mâhnire şi cu dragoste în acelaşi timp la Braşov pentru a face uitat episodul de anul trecut. Doresc să-mi iau revanşa şi să începem bine campionatul din România, care este obiectivul principal în acest sezon"
, a declarat el.

Delecour va concura cu un Peugeot 207 S2000 pentru echipa ESD, acolo unde îi va avea drept coechipieri pe Bogdan Barbu, George Grigorescu şi Raul Badiu. Barbu va concura la Clasa 5 cu un Renault Clio R3 şi va participa şi la două sau trei etape din Campionatul European de Raliuri, Grigorescu va aborda Clasa 3 cu Subaru Impreza, în timp ce Badiu va participa la Clasa 9 şi Cupa Dacia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru