Jan Kopecky

Luni, 30 Septembrie 2013 | Motorsport

Kopecky a câştigat Raliul Croaţiei şi a devenit campion

Jan Kopecky a câştigat Raliul Croaţiei şi a obţinut titlul în Campionatul European de Raliuri, în timp ce Napoca Rally Academy şi-a adjudecat trofeul constructorilor la clasa Production Cup.
Luni, 16 Septembrie 2013 | Motorsport

Kajetanowicz a câştigat Raliul Poloniei, Kubica a suferit un nou abandon

Kajetan Kajetanowicz a câştigat Raliul Poloniei din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce i-a învins pe Bryan Bouffier şi Jan Kopecky, în timp ce Robert Kubica a suferit un nou accident.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Motorsport

Jan Kopecky a câştigat Raliul Cehiei, Tempestini a obţinut un punct

Jan Kopecky a dominat autoritar Raliul Cehiei din cadrul Campionatului European de Raliuri într-o etapă în care a fost însă unul dintre puţinii piloţi de top care au luat startul.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Jan Kopecky a câștigat etapa ERC din România

Jan Kopecky a câștigat Raliul Sibiului, după ce a ales să păstreze un ritm de conservare în a doua zi a etapei ERC din România. Cehul obține astfel a treia victorie în Campionatul European de Raliuri din acest an.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Kopecky este lider după prima zi de concurs

Prima zi de concurs le-a rezervat concurenților înscriși în Raliul Sibiului 2013 numeroase surprize, mult praf și temperaturi ridicate. Cehul Jan Kopecky a terminat ziua pe primul loc, dar după o serie de peripeții.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Motorsport

Începe Raliul Sibiului 2013 - ghidul complet al etapei de ERC

Raliul Sibiului, cel mai important eveniment anual de motorsport din România, are loc în perioada 25-27 iulie şi face parte din sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri.
Joi, 11 Iulie 2013 | Motorsport

Kopecky, liderul clasamentului din ERC, va concura în Raliul Sibiului

Jan Kopecky, favoritul la titlu în Campionatul European de Raliuri, a confirmat participarea la ediţia din acest an a Raliului Sibiului din perioada 26-28 iulie.
Luni, 20 Mai 2013 | Motorsport

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii, Kubica a abandonat din nou

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii după ce a profitat de abandonul suferit de Robert Kubica la scurt timp după ce devenise lider.
Luni, 29 Aprilie 2013 | Motorsport

Kopecky a câştigat Raliul Azore, Dacia Logan pe podium la două roţi motrice

Jan Kopecky a câştigat Raliul Azore, a patra etapă de ERC, după ce a profitat de o serie de probleme suferite de Robert Kubica care l-au retrogradat pe polonez până pe locul şase.
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Kopecky a câştigat Raliul Insulelor Canare, dar Kubica a fost revelaţia etapei

Robert Kubica a dominat autoritar prima zi din Raliul Insulelor Canare, dar i-a servit victoria pe tavă lui Jan Kopecky după un accident suferit cu patru probe inainte de final.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Motorsport

Jan Kopecky a câştigat prima etapă a Campionatului European de Raliuri

Jan Kopecky a câştigat Raliul Austriei, etapa inaugurală a Campionatului European de Raliuri, după ce a recuperat spectaculos timpul pierdut în urma unei pene de cauciuc.

Tag-uri similare

Skoda, Peugeot, Campionatul European de Raliuri, Jan Kopecky
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru