Bouffier a revenit la Hyundai ca pilot de teste pentru maşina din sezonul 2015

de Daniel Popescu
Luni, 28.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bryan Bouffier a fost recrutat din nou de Hyundai ca pilot de teste pentru dezvoltarea maşinii cu care constructorul sud-coreean va concura în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să se pregătească pentru sezonul 2015.

Bryan Bouffier
Pilot de teste Hyundai
Bryan Bouffier nu a reuşit să-şi asigure un loc în linia de piloţi a celor de la Hyundai pentru sezonul curent al Campionatului Mondial de Raliuri, în ciuda rolului important pe care l-a avut în evaluarea maşinii i20 WRC.

Francezul în vârstă de 35 de ani a primit însă o nouă oportunitate, întrucât Hyundai l-a adus din nou la echipa cu scopul de a testa viitoarea maşina pentru sezonul 2015.

"Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să se pregătească pentru sezonul 2015, voi aduce experienţă şi cunoştinţe şi voi oferi echipei cel mai bun feedback posibil. Obiectivul este să parcurg kilometri pe asfalt şi să ofer feedback până la sfârşitul sezonului", a declarat el într-un comunicat de presă.

Bouffier va testa Hyundai i20 în cadrul sesiunilor regulate de teste, însă luna viitoare va participa şi la Raliul Antibes Côte d’Azur, etapă din cadrul campionatului francez de raliuri.

Şeful Michel Nandan a dezvăluit că participarea în cadrul acestui raliu este importantă pentru evaluarea unor componente în perspectiva celei de-a două jumătăţi a sezonului.

"Sunt sigur că Bouffier ne va ajuta din nou foarte mult. Am decis să participăm în Raliul Antibes Côte d’Azur de luna viitoare pentru a parcurge kilometri pe asfalt şi pentru a testa unele componente pentru a doua jumătate a sezonului într-un mediu competitiv, decât să facem asta într-o sesiune tradiţională de teste", a adăugat el.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru