Raliul Sibiului 2013: Bouffier confirmă prezenţa şi va lupta pentru victorie cu Jan Kopecky

de Daniel Popescu
Vineri, 19.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lupta pentru victorie în Raliul Sibiului va fi mult mai palpitantă după ce Bryan Bouffier, ocupantul locului trei în clasamentul general, a confirmat prezenţa pentru a-l învinge pe liderul Jan Kopecky.

Esential 1 victorie a obtinut Bouffier in sezonul 2013 al ERC, in Turul Corsicii din luna mai
2 victorii are Jan Kopecky in acest an, in Spania si Portugalia
Bryan Bouffier, unul dintre pretendenţii la titlu în Campionatul European de Raliuri şi ocupantul locul trei în clasamentul general, a confirmat prezenţa în Raliul Sibiului, a şaptea etapă a sezonului competiţional.

Francezul va concura la volanul unui Peugeot 207 S2000 alături de copilotul său Xavier Panseri şi aşteaptă cu nerăbdare probele speciale desfăşurate pe macadam.

"De abia aştept să particip la o etapă pe macadam din Campionatul European şi sunt încântat că pot să descopăr România cu această ocazie. Nu am foarte multe informaţii despre această etapă, dar sunt sigur că va fi o experienţă senzaţională", a declarat el.

Sigur nu voi veni în vacanţa la Sibiu. Va fi o luptă interesantă şi voi face tot ce pot pentru a câştiga această etapă.

Bryan Bouffier
Pilot ERC
Prezenţa lui Bouffier va garanta o luptă aprinsă pentru victorie, întrucât pe lista participanţilor s-a înscris şi liderul clasamentului general, Jan Kopecky.
Acesta din urmă şi-a manifestat deja dorinţa de a obţine victoria, însă Bouffier speră să-i încurce planurile printr-o evoluţie exemplară la Sibiu.

"Sigur nu voi veni în vacanţa la Sibiu. Va fi o luptă interesantă şi voi face tot ce pot pentru a câştiga această etapă", a adăugat el.

Bouffier a fost anunţat în această săptămână ca pilot de teste pentru Hyundai, constructorul sud-coreean care se pregăteşte de participarea în Campionatul Mondial de Raliuri cu o maşină bazată pe modelul i20. De aceea, francezul va face recunoaşterile pentru Raliul Sibiului de marţi şi miercuri  la volanul unui model Hyundai.

RALIUL SIBIULUI - SPOT OFICIAL EUROSPORT

Via Raliul Sibiului

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru