Stiri Masini electrice si hibride

Previziuni optimiste: Nissan anticipează că 20% dintre maşinile pe care le va vinde în Europa în 2020 vor fi electrice

Nissan consideră că o cincime dintre maşinile pe care le va vinde în 2020 vor avea propulsie electrică, pe fondul creşterii graduale a cererii în statele europene.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride | 25 comentarii

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.
Vineri, 27 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Proiectul Apple Car continuă: începe analiza tehnologiilor pentru staţiile de încărcare

Apple a început să solicite informaţii despre tehnologiile folosite pentru staţiile de încărcare, element care sugerează încă o dată că proiectul unei maşini electrice este real.
Vineri, 27 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

De la Dieselgate la ecologie: Volkswagen, pregătită să investească "miliarde de euro" într-o fabrică de baterii

Volkswagen pregăteşte un plan prin care să investească "miliarde de euro" în construcţia unei fabrici de baterii care să fie folosite în viitoarele modele electrice ale constructorului german.

În pas cu moda: grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa 4 modele electrice şi 7 hibrizi plug-in până în 2021

Grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa 4 modele electrice şi 7 hibrizi plug-in între 2019-2021 pe baza a două platforme dezvoltate în acest scop.
Miercuri, 25 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Hyundai va lansa încă două modele electrice până în 2020, cu autonomie maximă de 400 de kilometri

Hyundai Ioniq va da startul ofensivei electrice: sud-coreenii pregătesc încă două modele electrice până în 2020, cu autonomii de 320 şi 400 de kilometri.
Miercuri, 25 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Electrificarea franceză: Peugeot 3008 va primi versiune plug-in hybrid în 2019, iar modelele mici vor deveni electrice

Noua generaţie Peugeot 3008 va primi o versiune plug-in hybrid în 2019 care va fi urmată de versiuni electrice pentru modele de clasă mică precum 208 şi 2008.
Marti, 24 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Informaţii noi despre cele 4 maşini electrice Mercedes: vor fi versiuni ale unor modele tradiţionale şi vor avea autonomii de 400 km

Cele 4 maşini electrice pe care Mercedes le va lansa până în 2020 vor fi versiuni ale modelelor tradiţionale Clasa C, Clasa S, GLA şi GLC şi vor avea autonomii de minim 400 de kilometri.
Vineri, 20 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Ambiţii ecologice: Toyota a vândut 9 milioane de hibrizi în aproape 20 de ani şi vrea să ajungă la 15 milioane până în 2020

Toyota a atins vânzări de 9 milioane de maşini hibride de la lansarea primului model în 1997 şi îşi propune să ajungă la pragul de 15 milioane de unităţi până în 2020.

Aşa se impulsionează vânzările: scutiri de impozite timp de 10 ani pentru germanii care cumpără maşini electrice

Germanii care cumpără maşini electrice vor fi scutiţi timp de 10 ani de la plata impozitelor pe vehicul, pe lângă bonusul de 4.000 de euro.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Model 3 nu a intrat în producţie, dar Tesla se gândeşte deja la viitorul Roadster: va fi mai rapid şi mai mare

Tesla se gândeşte la lansarea unei noi generaţii pentru modelul Roadster, iar oficialii companiei anunţă şi primele detalii despre acesta: va fi mai rapid şi mai puternic decât predecesorul său.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook

Pe urmele adversarilor: Mercedes ar putea crea un brand ecologic care să rivalizeze cu BMW i

Mercedes analizează varianta de a crea un brand separat pentru modelele ecologice similar cu divizia BMW i, ca urmare a numărului mare de maşini electrice şi plug-in hybrid pe care le pregăteşte.
Vineri, 13 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

O nouă ofensivă electrică: grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa primul model electric în 2019

Grupul PSA Peugeot - Citroen a semnat un parteneriat cu constructorul chinez Dongfeng pentru a lansa mai multe modele electrice. Primul dintre ele va apărea pe piaţă în 2019.

Inovaţie germană: BMW iNext, model electric cu funcţii autonome, se lansează în 2021

BMW promite că modelul electric cu funcţii autonome bazat pe conceptul Vision Next 100 va fi lansat în producţie de serie în 2021.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 18 comentarii

O nouă aniversare electrică: după Renault Zoe, şi Nissan Leaf atinge o producţie de 50.000 de unităţi în Europa

Nissan Leaf devine a doua maşină electrică cu o producţie europeană de 50.000 de unităţi, după ce Renault Zoe a reuşit aceeaşi performanţă cu numai câteva săptămâni în urmă.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Volkswagen nu se teme de Google şi Apple: "Cine lansează primul o maşină electrică cu internet şi funcţii autonome va deţine supremaţia auto"

Volkswagen consideră că are toate resursele pentru a câştiga o eventuală luptă cu Google şi Apple pentru lansarea unei maşini electrice conectate la internet şi cu funcţii autonome.
Marti, 10 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Cursă de 24 de ore cu mașini electrice? Organizatorii Le Mans plănuiesc introducerea unor prototipuri electrice în competiție

Cursa de la Le Mans se va îndrepta spre reguli care vor obliga prototipurile participante să fie full-electrice. "Așa ajutăm dezvoltarea mașinilor de stradă", spun organizatorii.

Maşinile alimentate cu hidrogen n-au nicio şansă în faţa celor electrice pe baterii: doar 70.000 de unităţi vor fi vândute până în 2027

Maşinile cu propulsie pe hidrogen vor ajunge la vânzări totale de numai 70.000 de unităţi până în 2027, întrucât clienţii vor prefera maşinile electrice pe baterii în special după creşterea autonomiei.
Vineri, 06 Mai 2016 | Masini electrice si hibride | 22 comentarii

Tesla acuză Germania de complot: "Ne-au exclus intenţionat din programul de bonusuri pentru maşini electrice"

Tesla susţine că producătorii germani au exclus în mod intenţionat Tesla Motors din programul de bonusuri pentru maşini electrice prin stabilirea unui plafon maxim de 60.000 de euro, mai mic decât preţurile lui Model S şi Model X.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru