Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Detalii despre viitorul Honda CR-V Hybrid: 184 CP și un sistem inteligent de rulare cu 3 moduri

Honda a publicat primele informații referitoare la viitorul CR-V Hybrid. SUV-ul constructorului nipon promite un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri, un motor electric și un set de baterii. Producția lui CR-V Hybrid începe în luna octombrie, iar livrările demarează în primăvara anului viitor.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Seat pregătește două modele electrice până în 2020: unul dintre ele va folosi platforma modulară MEB de la Volkswagen

Seat a anunțat că va lansa două modele electrice până în 2020. Unul dintre cele două va fi primul model Seat ce va folosi noua platformă modulară MEB de la Volkswagen. Spaniolii promit că va fi o mașină “de familie, cu autonomie de circa 500 de kilometri.”
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Suzuki nu uită de electrificare: sisteme mild hybrid până în 2020 și versiune plug-in hybrid pentru viitoarea generație Vitara

Până în 2020, modelele din gama Suzuki vor primi versiuni mild hybrid, în timp ce primul plug-in hybrid al constructorului japonez ar urma să fie lansat odată cu viitoarea generație Vitara.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Audi e-tron, poze și informații oficiale: SUV-ul electric are 402 CP și autonomie de peste 400 de kilometri

Audi a prezentat noul SUV electric e-tron în cadrul unui eveniment special desfășurat în San Francisco. Modelul constructorului german are un design inspirat de noul Q8, dimensiuni apropiate de Q7 și tehnologii de top. Cele două motoare electrice sunt capabile să ofere peste 400 CP.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Primul val de mașini electrice de la Volkswagen: nemții vor construi 10 milioane de vehicule pe noua platformă modulară MEB

Grupul Volkswagen are în plan să construiască 10 milioane de mașini electrice pe noua platformă modulară MEB, proiect în care vor fi incluse și viitoare modele de la Skoda, Seat și Audi.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Până în 2025, Mercedes-Benz va avea peste 130 de versiuni electrificate în gamă: nemții investesc 10 miliarde de euro în noul proiect

Mercedes-Benz mizează pe electrificare. Nemții au aprobat un proiect în valoare de 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea modelelor electrice, mild-hybrid, plug-in hybrid și fuel-cell. Până în 2025, nemții vor să aibă în gamă peste 130 de astfel de versiuni electrificate.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 13 comentarii

Șeful VW, îngrijorat de costurile cu dezvoltarea mașinilor electrice: “Sunt mai mari decât ne-am așteptat și trebuie să reducem cheltuielile”

Oficialii grupului Volkswagen susțin că dezvoltarea mașinilor electrice are costuri mai mari decât se așteptau și, în consecință, trebuie să reducă anumite cheltuieli pentru a continua investițiile în această direcție. Șeful VW a spus că bugetul inițial de 20 de miliarde de euro nu este suficient, fără să dezvăluie suma necesară.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Audi lansează serviciul e-tron Charging Service: încarci mașina electrică sau plug-in hybrid în Europa cu un singur card sau aplicație

Noul serviciu e-tron Charging Service permite proprietarilor de mașini electrice sau plug-in hybrid Audi să încarce vehiculele cu un singur card sau aplicație mobilă la 72.000 de stații de încărcare din 16 țări europene.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Detalii despre viitorul Aston Martin Rapide E: primul model electric din istoria companiei va avea 610 CP și o autonomie de peste 320 de kilometri

Aston Martin a publicat primele imagini teaser cu viitorul Rapide E. Modelul va integra două motoare electrice capabile să ofere 610 CP și 950 Nm. Britanicii țintesc o viteză maximă de 250 km/h și un sprint 0-96 km/h în sub 4 secunde.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Mercedes, precaută înainte de începerea producției SUV-ului electric EQC: "Trebuie să vedem fiabilitatea componentelor de la furnizori"

Mercedes este precaută cu privire la fiabilitatea unor componente dezvoltate de furnizori pentru noul SUV electric EQC, motiv pentru care în faza inițială producția va fi una relativ redusă.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Propunere britanică: plăcuțe verzi de înmatriculare pentru mașinile electrificate

Pentru a populariza segmentul electricelor și hibridelor în Marea Britanie, Departamentul de Transport propune implementarea plăcuțelor verzi care să scoată în evidență acest tip de mașini.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Creștere accelerată la nivel mondial: primul milion de mașini electrice s-a vândut în 5 ani, astăzi e nevoie de doar 6 luni pentru asta

Piața mașinilor electrice va atinge în curând borna de 4 milioane de unități vândute la nivel global, potrivit unei estimări Bloomberg NEF. Creșterea este una accelerată dacă luăm în calcul că primul milion de electrice s-a vândut în 5 ani, iar acum este nevoie de circa 6 luni pentru un rezultat similar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 12 comentarii

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Toyota, recall pentru un milion de mașini hibride din cauza unui risc de incendiu la motor: sunt afectate modelele Prius și C-HR produse între iunie 2015 și mai 2018

Toyota a anunțat miercuri că pregătește un recall pentru aproximativ un milion de vehicule hibride din toată lumea, ca urmare a unor probleme la cablajele motorului ce pot provoca un incendiu. Sunt vizate modelele hibride Prius și C-HR, produse în Japonia între iunie 2015 și mai 2018 și vândute în Europa, Australia, SUA și alte țări.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

BMW a dat startul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3: avans de aproape 2.000 de dolari pentru clienții din Norvegia

BMW a anunțat începutul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3, model ce va intra în producție din 2020. Cunoscută pentru apetitul de cumpărare a mașinilor electrice, Norvegia este prima țară a căror clienți pot să depună un avans de 1.800 de dolari pentru un exemplar iX3.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla admite că are probleme cu vopseaua folosită pentru caroseria lui Model 3: "Dacă este nevoie, reconstruim mașinile de la zero"

Elon Musk a dezvăluit că Tesla are probleme cu vopseaua pentru caroseriile unităților Model 3, iar în unele cazuri decide chiar să reconstruiască unele mașini de la zero.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

Prima imagine oficială cu viitorul hypercar electric Pininfarina PF0: “Am primit feedback excelent din partea clienților, suntem pe drumul cel bun”

Automobili Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu viitorul său hypercar electric, după ce acesta a fost prezentat potențialilor clienți cu ocazia evenimentului de la Pebble Beach, în perioada 22-26 august. Oficialii companiei sunt încrezători că modelul va avea succesul dorit, după feedback-ul “excelent” din partea clienților.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla nu reușește să mențină ritmul de 5.000 de unități Model 3 produse săptămânal: americanii riscă să nu-și atingă obiectivul

Tesla produce în prezent între 3.500 și 4.900 de unități Model 3 pe săptămână, sub plafonul de 5.000 de unități stabilit de Elon Musk, însă americanii vor înregistra totuși o producție record pentru al treilea trimestru al anului.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

În Europa circulă în prezent un milion de mașini electrice și plug-in hybrid: pragul a fost atins înaintea Statelor Unite

Europa a depășit pragul de un milion de mașini electrice și plug-in hybrid înmatriculate, la un an după China, dar mai devreme decât Statele Unite.
Luni, 27 August 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla renunță la planurile de delistare de la bursă: "Este cea mai bună soluție"

Elon Musk a renunțat la ideea de a scoate Tesla de la bursă după ce acționarii au respins planul americanului, considerând că au mai multe beneficii dacă producătorul poate fi în continuare tranzacționat.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru