Feedback

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China

Publicat Vineri, 19.07.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 2
Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China - Poza 1
Toyota și chinezii de la BYD au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și producerea de mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume. Primele SUV-uri și sedanuri electrice sub brandul Toyota vor fi lansate în prima parte a anului 2020.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Având o întârziere față de rivalii tradiționali în lansarea modelelor 100% electrice, Toyota încearcă să recupereze rapid decalajele prin mai multe colaborări strategice.

După ce a anunțat că va cumpăra baterii pentru mașini electrice de la chinezii de la CATL, Toyota se pregătește să producă astfel de vehicule împreună cu o altă companie din China, BYD.

Parteneriatul Toyota-BYD a fost anunțat oficial și presupune lansarea de sedanuri și SUV-uri electrice pentru piața din China, sub marca japoneză. Primele modele 100% electric de la Toyota vor fi lansate în China în prima parte a anului viitor.

Toyota și-a propus ca mașinile electrice să reprezinte 50% din vânzările sale până în 2025, cu 5 ani mai devreme decât în planul întocmit inițial.

Via Automotive News


Comentarii (2)

  • Dacă şi Toyota care spuneau că nu vor electrice , fac electrice şi au început să reducă şi termenele este clar pentru toată lumea care este viitorul IMEDIAT !

    ELECTRIC.
    6 2
  • @edikaka
    mai vedem noi , cand o sa zboare avioanele cu baterii hai si mai povestim
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru