Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi oferă primele detalii despre vânzările lui e-tron: peste 600 de unități în Norvegia și aproape 500 de unități în Germania în martie

Audi a anunțat că SUV-ul electric s-a comercializat în peste 600 de unități în Norvegia și în aproape 500 de unități în Germania în prima lună de la lansarea pe piață.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Renault și Volvo, invitate să producă mașini electrice în Indonezia: asiaticii promit stimulente financiare și reduceri de taxe pentru investitorii străini

Renault și Volvo au fost invitate de guvernul indonezian să vină să investească în fabrici pentru producția de mașini electrice. Asiaticii au un plan pe termen lung prin care să renunțe la mașinile tradiționale și să treacă la motoare “curate”, oferind stimulente financiare și reduceri de taxe pentru investitorii străini.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție programată în China

Brandul Infiniti al celor de la Nissan va lansa primul model electric în cel mult 3 ani, iar producția va avea loc în China. Viitorul model va fi un sedan de performanță bazat pe conceptul Qs Inspiration.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Ford a înregistrat un nou logo pentru Mustang și numele Mach-E pentru un SUV electric

Ford a înregistrat un nou logo pentru Mustang, dar și numele Mach-E atribuit unui SUV electric pe care îl va prezenta cel mai probabil în 2020.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Mini Electric va fi prezentat în septembrie și va ajunge pe piață în 2020: “Vom electrifica toate modelele, dacă asta își doresc clienții”

Mini Electric va fi prezentat oficial în luna septembrie și va ajunge pe piață la începutul anului viitor, după cum a declarat un oficial al grupului BMW. Constructorul britanic se pregătește de electrificarea tuturor modelelor din gamă, “dacă asta își doresc clienții”.
Duminica, 07 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Fisker a publicat un teaser nou cu viitorul SUV electric: versiunea de serie va fi lansată în 2021 și promite o autonomie de până la 480 de kilometri

Fisker va lansa un SUV electric în 2021. Modelul va avea o autonomie de circa 480 de kilometri și va fi disponibil și în versiuni cu tracțiune integrală.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua generație Seat Leon va avea versiune plug-in hybrid de 245 de cai putere: sistemul va fi preluat de la conceptul Formentor

Seat a confirmat că viitoarea generație Leon va primi o variantă plug-in hybrid de 245 de cai putere, în timp ce versiunile de performanță Cupra Leon și Cupra Leon ST vor avea de asemenea sisteme de propulsie PHEV.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Șeful Audi se gândește să renunțe la diesel și benzină pentru unele modele: “Trebuie să investim în electrificare”

Unele modele din gama Audi nu vor primi o nouă generație, în timp ce altele vor rămâne fără o parte din motorizările actuale, potrivit CEO-ului Bram Schot, care spune că producătorul german trebuie să investească mai mult în electrificare, ce reprezintă o “reală provocare”.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Un producător de baterii promite autonomie de 1.000 de kilometri pentru mașini electrice: lansarea pe piață va avea loc în maxim 5 ani

Producătorul de baterii Innolith AG susține că în cel mult 5 ani va lansa pe piață o baterie care va permite autonomii de peste 1.000 de kilometri cu costuri de dezvoltare mai mici decât în prezent.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Noua generație Renault Zoe sosește în vară: modificări minore de design, interior inspirat de la Clio și autonomie de 400 de kilometri

Noua generație Renault Zoe va avea schimbări minore de design, însă interiorul va fi inspirat de la noul Clio, în timp ce autonomia va crește la circa 400 de kilometri.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda a demarat proiectul pilot eMobility: zece prototipuri Citigo E colectează date pentru finalizarea versiunii de serie a citadinului electric

Skoda a anunțat că zece prototipuri Citigo E fac parte din proiectul eMobility. Prin intermediul acestui program, tehnicienii și inginerii Skoda vor colecta date pentru a putea finaliza versiunea de serie a citadinului electric. Producția lui Skoda Citigo E va începe în ultimul trimestru din 2019.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Duș rece pentru Tesla: livrările de mașini au scăzut în primul trimestru cu 31% din cauza "cererilor masive din Europa și China"

Tesla a livrat 63.000 de unități în primul trimestru al anului, în scădere cu 31% comparativ cu ultimul trimestru din 2018, ca urmare a dificultăților de a răspunde "cererilor masive venite din Europa și China".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Byton a publicat imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte: versiunea de serie va avea autonomie de până la 520 de kilometri

Constructorul chinez Byton a publicat o serie de imagini cu versiunea de serie a SUV-ului electric M-Byte. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Mongolia. Conform oficialilor companiei, Byton M-Byte va intra în producția de serie la finalul anului curent.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul teaser cu viitorul Nio ES6: SUV-ul coupe are sistem de propulsie electric și va fi expus la Shanghai

Nio va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul SUV coupe ES6. Oficialii start-up-ului din China descriu noul model drept un "SUV electric de înaltă performanță".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Tesla cucerește Norvegia: Model 3 a avut o cotă de piață de 29% în țara nordică la înmatriculările din luna martie

29% dintre mașinile noi înmatriculate în Norvegia în luna martie au fost Tesla Model 3, în contextul în care 58% dintre mașinile înmatriculate au fost electrice.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Ford a electrificat o parte din gama de utilitare: versiuni mild-hybrid pentru Tourneo Custom, Transit și Transit Custom. Ford Tourneo Custom va fi oferit și în versiune plug-in hybrid

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la gama de utilitare disponibile în versiuni mild-hybrid. Transit, Transit Custom și Tourneo Custom sunt disponibile în varianta EcoBlue Hybrid cu motor diesel și sistem electric la 48V. Ford Tourneo Custom va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Kia și Hyundai pregătesc o platformă dedicată mașinilor electrice: primele modele sunt așteptate în 2021

Kia și Hyundai vor dezvolta o platformă pentru mașini electrice subcompacte și compacte, iar primele modele vor apărea pe piață peste circa doi ani.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Volvo XC40 va fi prezentată până la sfârșitul anului: vânzările vor începe în 2020

Volvo a anunțat că versiunea electrică a SUV-ului XC40 va fi prezentată oficial în acest an înainte de startul vânzărilor în 2020.
Duminica, 31 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric, disponibil la precomandă în Franța: prezentarea primului model Mini electric, programată în acest an

Mini Electric poate fi precomandat pe piața din Franța, deși primul model electric al constructorului nu a fost încă prezentat oficial. Clienții vor putea conduce un Mini Cooper până la primirea noului model.
Sambata, 30 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Renault anunță planurile pentru lansarea a încă două electrice: un model de oraș și un rival pentru Nissan Leaf

Renault a confirmat că va lansa o mașină electrică de oraș și un model electric compact care să rivalizeze cu Nissan Leaf, însă nu a precizat când vor fi disponibile pe piață.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru