Ford va lansa S-Max Hybrid și Galaxy Hybrid la începutul lui 2021: producție la Valencia

de Paul Cosma
Vineri, 17.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că noile modele S-Max Hybrid și Galaxy Hybrid vor fi lansate la începutul anului 2021, urmând să fie produse la Valencia. Producătorul va investi 42 de milioane de euro pentru două linii de producție a bateriilor în cadrul uzinei spaniole.

Ford vrea să aibă 14 modele electrificate disponibile în Europa până la sfârșitul acestui an, electrificarea fiind o prioritate pentru constructorul american.

De altfel, Ford pregătește două modele noi pe care le va lansa la începutul lui 2021: S-Max Hybrid și Galaxy Hybrid. 

Potrivit anunțului oficial, noile modele vor fi produse la fabrica din Valencia, acolo unde Ford va extinde operațiunile cu două linii de asamblare a bateriilor. Investiția totală se ridică la 42 de milioane de euro. 

Atât S-Max, cât și Galaxy vor dispune de același sistem hibrid disponibil și pe Ford Kuga: motor pe benzină de 2.5 litri și un motor electric, astfel încât, în total, sistemul să dezvolte 200 de cai putere și un cuplu de 210 Nm. 

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru