Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 16 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi și Porsche vor lansa trei familii de modele electrice: "Prioritatea este să diferențiem clar modelele în funcție de siglă"

Audi și Porsche vor lansa trei familii de modele electrice bazate pe platforma Premium Platform Electric (PPE) pe care o dezvoltă în comun, însă acestea vor fi puternic diferențiate între ele.
Joi, 15 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Bornă atinsă: Tesla a ajuns la 300.000 de mașini produse de la înființarea companiei

Tesla a anunțat că producția sa a ajuns recent la borna de 300.000 de mașini electrice construite de la data înființării companiei.
Joi, 15 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Renault va lansa primul showroom dedicat mașinilor electrice: noul Concept Store va fi deschis într-un mall din Stockholm

Renault a anunțat că va deschide primul Renault Electric Vehicle Experience Centre, un magazin de prezentare dedicat mașinilor electrice, pe data de 16 februarie într-un mall din orașul suedez Stockholm.
Luni, 12 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche, tentată să mărească producția lui Mission E: "Suntem foarte optimiști în privința cererii pentru modelul electric"

Porsche intenționează să mărească producția stabilită inițial la 20.000 de unități pe an a modelului electric Mission E, ca urmare a cererilor venite din partea clienților.
Luni, 12 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Efort comun: Porsche și Audi speră că noua lor platformă va reduce semnificativ costurile cu dezvoltarea mașinilor electrice

Colaborarea dintre Porsche și Audi pentru o platformă care să permită construcția unor viitoare mașini electrice va permite scăderea semnificativă a costurilor cu dezvoltarea, potrivit șefilor celor două companii.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Sistemul hibrid de pe hypercarul Mercedes Project One va ajunge și pe alte modele: primele lansări sunt programate în 2021

Mercedes va implementa sistemul hibrid disponibil pe hypercarul Project One și pe alte modele de performanță, iar primele lansări sunt programate pentru 2020 sau cel târziu 2021.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Șeful Mercedes-AMG spune că mașinile electrice sunt cheia viitorului: “Electrificarea aduce eficiență și performanță”

Șeful Mercedes-AMG, Tobias Moers, a declarat că electrificarea este o direcție spre care tinde compania sa, întrucât aduce eficiență și performanță, iar mașinile electrice reprezintă cheia viitorului.
Joi, 08 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo se gândește să mărească producția pentru primul său model sub brandul Polestar: cele 500 de unități prevăzute inițial nu sunt suficiente pentru cererea ridicată

Polestar 1 ar putea să primească o mărire de producție, întrucât cererea depășește cu mult cele 500 de unități prevăzute de Volvo să fie construite pentru coupe-ul hibrid.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Renault Zoe ar putea veni la Geneva într-o variantă mai puternică: motorul electric al compactei franceze ar urma să primească 16 CP în plus

Renault va lansa o nouă versiune a electricei Zoe la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, motorul mașinii urmând să primească 16 cai putere în plus, potrivit unor surse citate de publicația Autocar.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Consolidarea brandului: Polestar 1 va pleca într-un “turneu prin lume” înainte să apară în 2019

Coupe-ul hibrid Polestar 1 va fi trimis într-un turneu în jurul lumii pentru “consolidarea brandului”, începând cu Salonul Auto de la Geneva din luna martie și până la apariția pe piață în 2019.
Marti, 06 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

McLaren pregătește o serie de modele cu propulsie hibridă și tehnologii autonome: noile supercaruri vor apărea din 2019

McLaren a anunțat că 2019 va reprezenta debutul unei noi generații de supercaruri care vor fi echipate cu propulsie hibridă și tehnologii autonome.
Luni, 05 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai a testat noul model pe hidrogen Nexo cu funcții autonome: mașina a mers singură pe autostradă aproape 200 de kilometri cu 110 km/h

Hyundai a efectuat un test cu 3 unități Nexo alimentate cu hidrogen. Mașinile au parcurs aproape 200 de kilometri pe autostradă la viteze de până la 110 km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Mission E va primi mai multe versiuni: germanii anunță investiții de 6 miliarde de euro în mașini electrice

Porsche va dubla investițiile pentru mașini electrice la 6 miliarde de euro și va dezvolta mai multe versiuni pentru Mission E, dar și alte modele derivate din acesta.
Luni, 05 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan dezvăluie planurile pentru 2022: japonezii vor lansa 6 modele electrice, dintre care două sub brandul Infiniti

Nissan a confirmat că va lansa 6 modele electrice în următorii 5 ani, dintre care două sub brandul Infiniti, ca parte a planurilor comune cu partenerii de alianță de la Renault.
Sambata, 03 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre Seat Born: modelul electric va fi un hatchback compact și va avea prețul lui Ateca

Modelul electric Seat Born va fi un hatchback compact cu dimensiuni apropiate de Leon, iar prețul va fi unul asemănător cu cel al SUV-ului Ateca, care costă peste 18.000 de euro în versiunea de bază.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Aston Martin vrea să dezvolte mașini electrice în China: britanicii caută parteneri pe cea mai mare piață auto din lume

Aston Martin vrea să formeze un joint-venture cu un partener chinez care să îi permită să dezvolte mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume, după cum a declarat CEO-ul companiei, Andy Palmer.
Joi, 01 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța

Renault Trucks a anunțat că va începe vânzarea de vehicule comerciale electrice, a căror producție este prevăzută să debuteze în 2019.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Ofensiva electrificării de la Mercedes: nemții vor să ofere versiuni hibride sau electrice pentru fiecare model din gamă, până în 2022

Mercedes a anunțat că vrea să introducă cel puțin o versiune electrificată (hibridă sau 100% electrică) pentru fiecare model din gama sa, până în 2022.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Încărcare rapidă pentru versiunea de serie a lui Porsche Mission E: 80% din capacitatea acumulatorilor în mai puțin de 20 de minute

În 2019, Porsche va lansa versiune de serie a conceptului electric Mission E. Nemții spun că în mai puțin de 20 de minute, bateria va ajunge la 80% din capacitatea maximă. Constructorul promite și o serie de sisteme de conducere autonomă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru