Pregătiri pentru livrările lui Model 3: Tesla și-a dublat numărul de angajați din Norvegia

de Paul Cosma
Luni, 28.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla și-a dublat numărul de angajați din Norvegia înaintea începerii livrărilor pentru Model 3, astfel încât să reducă timpii de așteptare pentru clienți. Primul exemplar Tesla Model 3 este așteptat să ajungă în Norvegia în luna februarie.

Norvegia, prima țară în care mașinile electrice și hibride au depășit în vânzări mașinile diesel și pe benzină, este și una din prioritățile acestui an pentru Tesla.

Americanii se pregătesc să înceapă livrările lui Model 3 în Europa, iar Norvegia este poate cea mai importantă piață de desfacere pentru constructorul de mașini electrice.

Tesla a angajat, anul trecut, 360 de oameni la subsidiara sa, astfel că numărul total de salariați din Norvegia s-a dublat, conform purtătorului de cuvânt Even Sandvold Roland.

În prezent, americanii au 13 centre de servicii pe piața norvegiană și vor să mai deschidă încă două centre cât mai repede cu putință.

Oficialii Tesla se așteaptă ca primele exemplare Model 3 să ajungă la clienții din Norvegia începând din luna februarie.

Via Automotive News

 

Comentarii (5)

  • ACE - Craiova
    In Romania cand se va deschide prima reprezentanta oficiala ?!
    13 6
  • Raspuns: Dupa ce se va deschide in Ungaria.
    14 7
  • cica niciodata, Inexorabil va deveni liderul #rezist.la.electrice
    10 8
  • @vianu: Nexam simț umor pe AM, după mânuțele roșii date înțepăturii tale amicale la adresa stimabilului @inexo.

    Serios acu, dincolo de teoria *nadei EV* pt înghițirea momelii *autonome* cu tentacule transumaniste, hai să vă mai *dezinformez* o țâră.
    Pe f. scurt, zilele astea România a importat, în premieră, cca. 2.000 MWh zilnic (diferența dintre producția de +7 mii și consumul de +9 mii MWh.)

    Dintr-un calcul elementar - necesar totuși hiper-electrizaților EV-partizani, care uită și aritmetica-n dârdâiala lor entuziastă -, rezultă că la noi s-ar putea cupla simultan doar 40-50.000 Tesle la coloane *rapide*.
    ...Adică 0,6-0,8% din parcul auto actual (7 milioane vehicule.) Și asta, doar noaptea și fără vreun alt beculeț aprins pe undeva.

    Concluzie: liderul #rezist.și.la.trifazic :-) poate nu-i @Inexo...
    18 2
  • @Kiro

    pai asa o mai scaldam cu Cernavoda aia :((

    problema e ca nici n-avem industrie si aducem curent. Asta e deja buba mare!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru