Primul SUV electric produs de Ford va fi prezentat în cursul acestui an: design inspirat de Mustang și autonomie de peste 480 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Luni, 28.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul SUV electric dezvoltat de Ford va fi prezentat în cursul acestui an, debutul comercial urmând să aibă loc în prima parte a lui 2020. Modelul va avea un design inspirat de Mustang și o autonomie de peste 480 de kilometri.

Ford a pregătit o strategie agresivă pentru dezvoltarea a 16 modele electrice până în anul 2022, ca parte a unei game de 40 de modele electrificate.

Conform unui raport recent, primul model electric pregătit de americani va fi prezentat în cursul acestui an și va lua forma unui SUV. Cunoscut sub numele intern de Mach 1, modelul electric dezvoltat de Ford va avea un design inspirat de muscle-car-ul Mustang.

SUV-ul pregătit de constructorul american va miza pe o platformă nouă, gândită special pentru integrarea vehiculelor electrice, iar autonomia acestuia ar urma să fie de peste 480 de kilometri. Totuși, oficialii Ford nu au menționat dacă această valoare a fost măsurată conform noului standard WLTP.

SUV-ul electric va fi dezvoltat de noua divizie Ford Team Edison, creată special pentru a pregăti viitoarele mașini electrice și hibride din portofoliul constructorului american.

Din raportului pregătit de Ford aflăm că lansarea pe piață a viitorului SUV electric este programată pentru prima parte a lui 2020.

Via | AutoExpress

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Alta varianta (posibila) de SUV electric FORD:

    https://www2.motorauthority.com/news/1118489_2020-ford-electric-suv-spy-shots
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru