Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 17 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla va utiliza baterii Panasonic pentru mașinile electrice produse în Nevada: contract pe trei ani

Tesla a semnat un contract pe trei ani cu Panasonic, prin care japonezii vor asigura producția și furnizarea bateriilor pentru mașinile electrice construite la uzina Gigafactory Nevada.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Totalul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice a ajuns la peste 860.000 de unități, la nivel global: creștere de 60% în 2019

Numărul total de stații de încărcare publice pentru mașini electrice a depășit 860.000 de unități la nivel global, în creștere cu 60% în 2019 și având cel mai mare avans din ultimii trei ani, potrivit datelor oficiale.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul plug-in hybrid din istoria Maserati: noul Ghibli Hybrid va fi prezentat în 15 iulie

Maserati Ghibli Hybrid, primul plug-in hybrid al producătorului italian, va fi prezentat în 15 iulie. Conform zvonurilor, modelul ar urma să ofere 330 de cai putere.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Lotus vrea să renunțe la motoarele termice: britanicii pregătesc o gamă de mașini 100% electrice

Lotus va mai lansa un singur model cu motor pe benzină, după care se va concentra exclusiv pe dezvoltarea unei game de mașini electrice, potrivit declarațiilor făcute de șeful companiei. Prima sportivă electrică de la Lotus ar urma să fie lansată peste doi ani.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Volkswagen lansează vânzările pentru wallbox-urile ID. Charger pentru mașini electrice: prețurile încep de la 400 de euro

Volkswagen a anunțat startul vânzărilor pentru gama de wallbox-uri ID. Charger, care oferă viteze de încărcare de până la 11 kW pentru încărcarea mașinilor electrice. Prețurile încep de la 400 de euro.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Citroen lansează versiunea electrică a utilitarei SpaceTourer: motor de 136 CP și autonomie de până la 330 de kilometri

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la utilitara electrică e-SpaceTourer. Modelul va fi disponibil începând cu acest an și va putea fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Joi, 11 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Grupul PSA: “Brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS sunt libere să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice”

PSA susține că brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS au libertatea să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice și hibride, fără o “intervenție” din partea grupului, potrivit directorului diviziei de vehicule cu emisii reduse.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare Pininfarina Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: “Planurile noastre includ și alte modele electrice”

Noul CEO de la Pininfarina susține că primele exemplare ale hypercar-ului Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului. Constructorul italian are planuri și pentru alte modele electrice, iar primul dintre ele va fi SUV-ul bazat pe conceptul Pura Vision.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Imagini camuflate cu prototipurile viitorul BMW iX3 pe linia de asamblare: SUV-ul electric va fi prezentat în scurt timp

BMW a publicat câteva imagini camuflate cu prototipurile viitorului iX3. Fotografiile au fost realizate pe linia de asmblare a fabricii din Shenyang, China, iar vehiculele au fost utilizate pentru omologarea pe piețele din Europa și China.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 20 comentarii

Chinezii susțin că au dezvoltat o baterie pentru mașini electrice garantată pentru două milioane de kilometri sau 16 ani de utilizare

Producătorul chinez CATL susține că a dezvoltat o baterie pentru mașini electrice care poate fi utilizată la parametri optimi pe parcursul a două milioane de kilometri și a unei perioade de 16 ani.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Primele imagini cu hatchback-ul Fiat 500 electric: citadinul italian are motor de 118 CP și autonomie de până la 320 de kilometri

Fiat a publicat primele fotografii cu hatchback-ul 500 electric. Modelul poate fi deja rezervat în ediția specială de lansare La Prima, iar prețul anunțat de italieni este de 34.900 de euro.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Renault, despre prima mașină 100% electrică Dacia: “Versiunea de serie va fi foarte apropiată de concept; încercăm să ținem prețul cât mai jos”

Dacia Spring, prima mașină electrică a constructorului de la Mioveni, va avea o versiune de serie “foarte apropiată” de conceptul prezentat în luna martie, potrivit lui Laurens van den Acker, directorul de design al Grupului Renault. “Facem tot posibilul ca prețul să rămână cât mai jos,” a spus oficialul Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Germania obligă toate benzinăriile să instaleze stații pentru încărcarea mașinilor electrice

Germania va obliga toate benzinăriile să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice, ca parte a planului de a reduce temerile cu privire la autonomie. În Germania sunt în prezent peste 14.000 de benzinării.

Tesla va extinde semnificativ rețeaua Supercharger din China: 4.000 de stații de încărcare vor fi instalate în 2020

Tesla a anunțat că va instala 4.000 de stații de încărcare Supercharger în China în acest an, ca urmare a creșterii accelerate a vânzărilor din această țară.
Joi, 04 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Fiat-Chrysler testează capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la modul electric în zonele cu restricții de trafic: proiect-pilot în Torino

Fiat-Chrysler a demarat un proiect-pilot prin care vrea să testeze capacitatea hibrizilor plug-in de a trece automat la rularea 100% electrică în zonele cu trafic restricționat. Primele teste au fost făcute cu un Jeep Renegade 4xe PHEV în Torino, urmând ca proiectul să fie extins în Italia și alte țări.
Luni, 01 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B: lansare așteptată în 2022

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B, a cărui lansare este așteptată în 2022. Noul SUV subcompact ar urma să fie primul model Alfa Romeo construit pe o platformă a grupului PSA.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Imagini și detalii referitoare la versiunea plug-in hybrid a SUV-ului BMW X2: 220 CP și autonomie electrică de până la 53 de kilometri în regim WLTP

BMW a publicat o galerie foto completă cu noul X2 xDrive25e. Versiunea plug-in hybrid a SUV-ului german propune 220 CP și o autonomie electrică de până la 53 de kilometri. Noul X2 xDrive25e va fi disponibil începând cu luna iulie.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.

Informații neoficiale: Tesla dezvoltă o baterie ieftină care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie

Tesla dezvoltă în China o baterie ieftină fără colbalt care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri foarte apropiate de cele ale mașinilor cu motoare cu combustie internă, potrivit presei internaționale.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru