Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 01 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B: lansare așteptată în 2022

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B, a cărui lansare este așteptată în 2022. Noul SUV subcompact ar urma să fie primul model Alfa Romeo construit pe o platformă a grupului PSA.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Imagini și detalii referitoare la versiunea plug-in hybrid a SUV-ului BMW X2: 220 CP și autonomie electrică de până la 53 de kilometri în regim WLTP

BMW a publicat o galerie foto completă cu noul X2 xDrive25e. Versiunea plug-in hybrid a SUV-ului german propune 220 CP și o autonomie electrică de până la 53 de kilometri. Noul X2 xDrive25e va fi disponibil începând cu luna iulie.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.

Informații neoficiale: Tesla dezvoltă o baterie ieftină care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie

Tesla dezvoltă în China o baterie ieftină fără colbalt care îi va permite să vândă mașini electrice la prețuri foarte apropiate de cele ale mașinilor cu motoare cu combustie internă, potrivit presei internaționale.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Peste 30 de ani de la debutul conceptului Audi duo: primul plug-in hybrid al nemților avea la bază modelul Audi 100 Avant

Audi duo a fost primul concept cu sistem plug-in hybrid dezvoltat de producătorul german. Prezentarea prototipului a avut loc în 1989 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar conceptul avea la bază modelul de serie Audi 100 Avant.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Înmatriculările europene de mașini electrificate s-au dublat în primul trimestru: scăderi de peste 32% pentru diesel și benzină

Cota de piață a mașinilor electrificate s-a dublat în primul trimestru și a atins 6.8%, după ce europenii au înmiatriculat peste 167.000 de unități. În schimb, înmatriculările mașinilor diesel și pe benzină au scăzut cu circa 32%, conform datelor oficiale publicate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).

Karma oferă detalii despre noua platformă pentru modele electrice: un motor electric și baterie de 80 kWh

Noua platformă dezvoltată de Karma pentru modele electrice va integra un motor electric și o baterie cu capacitatea de 80 kWh.
Luni, 11 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022: ambele modele vor avea autonomie de până la 550 de kilometri

Renault vrea să lanseze două SUV-uri electrice până în 2022, fiecare cu autonomie de până la 550 de kilometri, potrivit declarațiilor făcute de oficialii companiei și citate de presa britanică.

Toyota lansează Highlander în Europa: SUV-ul cu șapte locuri va avea doar versiune cu sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea europeană a SUV-ului Highlander. Modelul niponilor va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor și va fi oferit în configurație cu șapte locuri și motorizare hibrid.
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Hyundai a decis că i10 nu va primi versiune electrică: "Ne concentrăm pe variante electrice pentru modele de dimensiuni mai mari"

Hyundai a decis să nu introducă o versiune electrică pentru modelul de oraș i10, întrucât preferă să se concentreze pe dezvoltarea unei game de modele electrice de dimensiuni mai mari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Viitorul model electric dezvoltat pornind de la conceptul Imagine by Kia va fi lansat în 2021: autonomie de circa 480 de kilometri și sistem electric la 800V

Conceptul Imagine by Kia va sta la baza unui SUV electric de serie. Modelul va fi prezentat în 2021 și va fi echipat cu un sistem electric la 800V, iar bateria va asigura o autonomie de circa 480 de kilometri.

Volkswagen pregătește o versiune GTE pentru actualul Touareg: varianta plug-in hybrid dedicată publicului european ar urma să ofere 367 CP

Actualul Volkswagen Touareg va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid GTE. Conform surselor, SUV-ul va miza pe același sistem de propulsie întâlnit în prezent pe versiunea plug-in hybrid din China. Pe piața din Asia, Touareg PHEV oferă 367 CP și o autonomie de 58 de kilometri în regim NEDC.

Predecesorul gamei EQ: 30 de ani de la prezentarea unui prototip electric bazat pe modelul Mercedes-Benz 190

În urmă cu 30 de ani, Mercedes-Benz a prezentat un prototip electric dezvoltat pe baza modelului 190. Nemții au realizat câteva exemplare de test pe care le-au introudus într-un program special în Rugen. Unul dintre prototipuri a reușit să parcurgă 100.000 de kilometri într-un singur an.

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru gama de mașini electrice de oraș: Seat a pierdut proiectul inițiat în 2018

Grupul Volkswagen a decis ca Seat să nu se mai ocupe de gama de mașini electrice de oraș cu prețuri mai mici de 20.000 de euro, după ce spaniolii au amânat intrarea pe piața chineză. Cel mai probabil, proiectul va fi dezvoltat sub brandul Volkswagen.

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Vineri, 01 Mai 2020 | Masini electrice si hibride | 15 comentarii

Peugeot nu exclude lansarea unui e-208 mai accesibil: modelul electric ar urma să aibă o baterie cu o capacitate mai mică

Oficialii Peugeot nu exclud lansarea unui e-208 cu autonomie redusă și preț mai mic. Actualul model electric de clasă mică este echipat cu o baterie de 50 kWh care promite o autonomie de până la 340 de kilometri.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 19 comentarii

Performanță istorică pentru o mașină electrică: Tesla Model 3, locul al doilea în topul celor mai înmatriculate modele în Europa în luna martie

Tesla Model 3 a înregistrat 15.443 de unități înmatriculate în Europa în luna martie și ocupă locul al doilea în clasamentul general, cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de un model electric.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

BMW pregătește o nouă generație de baterii fără cobalt în așteptarea unei game care în 2023 va conține 13 modele full-electrice

Aflată în continuă expansiune, gama de modele BMW încărcabile la priză (hibride și electrice) va exploda în următorii 3 ani. Inginerii germani susțin că actualele baterii vor fi și ele îmbunătățite continuu atât la nivelul autonomiei, cât și la cel al componenței chimice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru