Stellantis vrea să lanseze versiuni electrificate pentru Peugeot 308 și Opel Astra în 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 31.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot 308 și Opel Astra vor primi versiuni electrificate în cursul acestui an, potrivit unui plan al grupului Stellantis.

Grupul Stellantis își propune ca toate modelele pe care le oferă în Europa să aibă versiuni electrice sau hibride până în 2025. “Estimăm o tranziție foarte rapidă către vehiculele 100% electrice,” spunea recent CEO-ul Carlos Tavares. 

Două dintre modelele vizate de electrificare în 2021 sunt Peugeot 308 și Opel Astra. 308 ar urma să primească o nouă versiune hibridă, în timp ce pentru Astra se pregătește una 100% electrică, conform planurilor Stellantis.

Tavares a declarat de curând că hibrizii nu vor rămâne prea multă vreme în oferta companiei, întrucât Stellantis vrea să accelereze tranziția către mașinile electrice

Șeful Stellantis sublinia că entitatea rezultată în urma fuziunii dintre Fiat-Chrysler și PSA este pregătită să fructifice noi oportunități și să exploreze eventuale achiziții și colaborări.  

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru