Volkswagen a primit peste 23.500 de comenzi pentru SUV-ul electric ID.4 în Europa

de Paul Cosma
Luni, 29.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a livrat primele exemplare ID.4 în Germania și anunță că SUV-ul său electric a înregistrat peste 23.500 de comenzi în Europa, până la sfârșitul lunii februarie.

La finalul lui septembrie 2020, Volkswagen a prezentat noul ID.4, model ce împrumută numeroase elemente stilistice și tehnice de la hatchback-ul ID.3 și este dezvoltat pe baza platformei MEB, o arhitectură gândită special de nemți pentru modele electrice.  

Producătorul anunța recent că startul livrărilor pentru ID.4 va avea loc în luna martie și vizează 30 de piețe europene, dar și China și Statele Unite.  

Volkswagen a publicat acum câteva imagini cu primele exemplare ID.4 care au ajuns în posesia unor clienți din Germania. 

Marca germană are planuri ambițioase pentru 2021: să livreze aproximativ 150.000 de unități ID.4 la nivel global. 

Până la sfârșitul lunii februarie, SUV-ul electric a înregistrat peste 23.500 de comenzi din partea clienților de pe Bătrânul Continent. 

Potrivit strategiei “Accelerate”, compania germană vrea să lanseze anual cel puțin un vehicul 100% electric. 

Via Volkswagen

Comentarii (3)

 • Catalin
  Bai dar nu mai pot cu teutoni ăștia. Sa nu ma bage la xenofobie. A dat dacia comunicat ca a înregistrat 5k de comenzi, sare și concernul sa se laude. Dar de ce nu ne lăsați în durerea noastră, sa ne simțim bine?
  8 4
 • @Catalin, nu poti fi acuzat decat de neatentie:

  1. Spring -- 4.000 in 48 de ore => ~83/ora,
  2. ID4 -- 23.500 in 3.600 de ore => ~ 6/ora
  9 3
 • Parere
  Din care 1/2 din comenzi ale dealerilor. Cunoastem, cunoastem...PS La fel au procedat in cazul ID3 si s-au prins niste ziaristi. Si-au obligat dealerii sa le ia ciurucurile si stateau cu ele prin depozite pt ca nu le cumpara nimeni: https://cleantechnica.com/2021/02/19/how-many-volkswagen-id3-sales-volkswagen-sales-to-itself/
  14 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru