Volkswagen: “Livrările lui ID.4 în Europa încep în luna martie”

de Paul Cosma
Joi, 04.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele unități ale SUV-ului electric Volkswagen ID.4 vor ajunge în Europa în luna martie, conform unui anunț făcut de producătorul german.

La finalul lui septembrie 2020, Volkswagen a prezentat noul ID.4, model ce împrumută numeroase elemente stilistice și tehnice de la hatchback-ul ID.3 și este dezvoltat pe baza platformei MEB, o arhitectură gândită special de nemți pentru modele electrice

Producătorul anunță că startul livrărilor pentru ID.4 va avea loc în luna martie și vizează 30 de piețe europene, dar și China și Statele Unite. 

“ID.4 joacă un rol important, fiind un model electric în segmentul cu cea mai mare creștere la nivel global, cel al SUV-urilor compacte. Lansarea pe piață este un moment de referință pentru noi,” a spus Ralf Brandstätter, directorul mărcii Volkswagen.

Nemții speră să livreze în 2021 peste 100.000 de unități ID.4 către clienții din întreaga lume. Potrivit acestora, există peste 17.000 de comenzi, până acum, pentru SUV-ul electric. 

Volkswagen mai spune că două treimi din livrările ID.4 pentru acest an vor ajunge în Europa, iar restul în China și Statele Unite.

Modelul este produs în prezent în Germania și China, urmând ca producția din SUA să înceapă în 2022. 

Via VW

Comentarii (6)

  • Johnny
    Totul bine si frumos..dar designul asta...chiar n- au gasit o persoana sa o faca mai bine? Sunt urate si VW- urile clasice, dar ID- urile astea pun capac
    13 21
  • Edikkk
    Bravo VW !

    ID.4 va avea succes !
    10 12
  • @Johnny, si Tesla sunt urate dar sau vandut bine. Si golful, si corsa au fost masini "fade" dar s-au vandut bine. Alfa Romeo arata bine dar erau sa dea faliment. Eu cred ca cumparatorii de volume mari, in general firmele, nu cauta sa iasa neaprat in evidenta cu masinile cu design extravagant.
    6 1
  • @johnny
    dar chiar nu arata rau deloc ID4 asta, si nici ID3, mie-mi plac, vad doar linii fluide acolo, fara angularitatea tipica VW de la modele gen golf_7
    4 0
  • Octavian
    Masina e ok. Site-ul lor insa lasa de dorit.
    Am accesat acum dorind sa caut mai multe informatii. Nu am inteles nimic. Ma trimiteau direct in configurator...
    3 0
  • Nu imi explic de ce, dar in general informatiile despre un model de masina par sa fie cel mai greu de obtinut de pe ... situl producatorului!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru