SUV electric Volkswagen

Vineri, 15 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu viitorul SUV electric Volkswagen: va costa 25.000 de euro

Constructorul german de automobile a publicat o primă imagine teaser cu viitorul său SUV electric, cu preț accesibil. Din informațiile disponibile până acum, acesta ar putea costa circa 25.000 de euro.
Luni, 29 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a primit peste 23.500 de comenzi pentru SUV-ul electric ID.4 în Europa

Volkswagen a livrat primele exemplare ID.4 în Germania și anunță că SUV-ul său electric a înregistrat peste 23.500 de comenzi în Europa, până la sfârșitul lunii februarie.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen continuă dezvoltarea versiunii de serie a conceptului ID Roomzz: pentru început, modelul ar urma să fie disponibil doar în China

Volkswagen lucrează la versiunea de serie a conceptului ID Roomzz, însă pentru început, SUV-ul va fi unul dedicat publicului din China. Reprezentanții încă analizează un posibil debut și pe alte piețe.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.4 va primi o versiune sport: modelul va avea două motoare electrice și va fi prezentat în primăvara anului viitor

Actualul Volkswagen ID.4 va avea o versiune sport. Viitoarea variantă a modelului electric va fi echipată cu două motoare electrice care livrează 306 cai putere, iar prezentarea este programată pentru primăvara anului viitor.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen ID.4 1st în România: start de la aproape 45.500 de euro pentru SUV-ul electric

SUV-ul electric Volkswagen ID.4 este disponibil și în România. Varianta Pro Performance cu motor de 204 CP și baterie de 77 kWh pornește de la 44.119 euro, însă pentru moment, nemții oferă doar versiunea 1st Edition care crește prețul cu încă 1.360 de euro.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul Volkswagen ID.4: SUV-ul electric va fi prezentat în februarie 2020

Volkswagen a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric ID.4 acoperit cu camuflaj. Modelul constructorului german va fi prezentat oficial în luna februarie a anului viitor.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Concepte

Volkswagen a prezentat noul concept ID Roomzz: SUV-ul electric cu șapte locuri dezvoltă 306 CP și promite o autonomie de până la 450 de kilometri

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul ID Roomzz. SUV-ul electric cu șapte locuri dispune de sisteme avansate de conducere autonomă, iar versiunea de serie este programată pentru 2021.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ar putea lansa un vehicul de off-road electric: modelul ar deveni un rival pentru Land Rover Defender și Jeep Wrangler

Volkswagen analizează opțiunea de a dezvolta un vehicul de off-road cu propulsie electrică prin care ar intra în concurență directă cu modele precum Land Rover Defender sau Jeep Wrangler.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru