Prima imagine cu viitorul SUV electric Volkswagen: va costa 25.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Vineri, 15.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o primă imagine teaser cu viitorul său SUV electric, cu preț accesibil. Din informațiile disponibile până acum, acesta ar putea costa circa 25.000 de euro.

Știm deja că germanii de la Volkswagen pregătesc mai multe modele cu zero emisii accesibile. Unul dintre ele va fi ID.2, iar celălalt un SUV de segment B, cel mai probabil un ID.2 înălțat.

Acum, Volkswagen a publicat și prima imagine teaser cu viitorul SUV accesibil, care, ar urma să coste circa 25.000 de euro. Sunt șanse mari să fie denumit ID.2x sau ID.2 Cross, dar încă nu se știe cu exactitate. Totuși, mai este până în 2026 atunci când vom face cunoștință cu el.

Potrivit zvonurilor, viitorul SUV Volkswagen va prelua mai multe elemente de la conceptul ID.2all. De asemenea, se poate observa, pe montantul C, un element de design asemănător cu ce regăsim pe ID.Buzz.

Mașina germanilor va fi dezvoltată pe arhitectura MEB și va fi echipată cu un singur motor electric. Clienții vor avea la dispoziție o baterie de 33 kWh sau una de 58 kWh.

via Carscoops

Comentarii (10)

  • Aha, baterie de 33kw.
    Ma si miram de pret, ca s-ar fi trezit vw la realitate.
    Intre timp Kia Ev5 vanduta chinezilor are baterie de 60kw
    Pe bune o sa incepi sa cauti masina in china si sa o aduci in europa. Transportul e vreo 1000 usd, plus taxele, tot iesi la jumate de pret.
    11 2
  • astia chiar vor sa dea faliment
    10 3
  • 25000 suna tentant, pana afli ca bateria are doar 33 kWk, un deal breaker instant.
    6 2
  • Lucian
    Daca tot se merge in directia asta, sa faca si o varianta pana in 20mii de euro, cu baterie de 1kwh, si sa fie numita, nu masina de oras, ci "masina pentru pana la colt".
    Clienti o sa fie gramada. Deja tot omul are masina de servici, de vacanta, de oras, dar numai ei vor avea si masina pentru pana la colt.
    E numeros grupul salvatorilor planetei/orasului - acele termite care consuma intr-o luna cat 1000 de africani intr-un an, dar traiesc aievea iluzia ca ei salveaza planeta cheltuind/consumand mai mult...
    7 0
  • vor sa faca un spring nemtesc :))))
    6 2
  • 100.000 de joburi din ind auto vor fi taiate in Germania. Lucrurile sunt extrem de grave. Germanii isi fac ind auto praf. Si incep concedierile.
    In ciuda hahaielilor, Inexo a avut dreptate. Si altii care am spus pe aici chestia asta demult deja.
    7 5
  • La ce varză de modele, opțiuni, lansări etc. este acuma, pe cine interesează ce se lansează în 2026. VW sunt în stare vegetativa, o organizație învechită care nu poate reacționa. Au nevoie de un reset rapid, altfel… hasta la vista!!!
    6 1
  • CârnățariiCuRoți
    Măi, VW, nici nu știi cât de mic începi să fii!
    4 1
  • Varianta cu bateria de 33 va avea succesul rasunator al lui e-golf.
    4 0
  • Incompetenta este din două probleme...1. Sa terminat cu energia si materia prima ,, ieftina ,acceptabila si rapidă ,, din RUSSIA...2.Sa terminat cu PĂMÂNTURI RARE din CHINA + relațiile de dinainte de 2022...Astea sunt cele mai mari probleme la VOLKSWAGEN
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru