Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 04 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus plănuiește o versiune electrică pentru SUV-ul UX: japonezii au înregistrat denumirea UX300e

Lexus UX ar putea primi în curând o versiune 100% electrică după ce japonezii au înregistrat denumirea UX300e. SUV-ul nipon beneficiază în prezent de o versiune hibridă cu tracțiune integrală.
Marti, 25 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 2020: sistem de propulsie plug-in hybrid pentru supercarul italian

Înlocuitorul actualului Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2020. Noul supercar va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor aspirat V12 și un motor electric. Italienii încă nu au luat o decizie cu privire la capacitatea bateriei pe care o vor oferi.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla lansează un program de livrare rapidă: pleci cu mașina acasă în numai 5 minute

Tesla a lansat un program de livrare rapidă prin care un client are nevoie de numai 5 minute pentru a cumpăra și primi mașina achiziționată.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Vești dintr-o lume paralelă: 70% dintre cele un milion de curse de taxi bifate în acest an pe aeroportul din Amsterdam au fost realizate de mașini electrice din gama Tesla

În timp ce procesul de comandă al unui taxi în aeroporturile românești este în continuare un chin pentru pasageri, în țările din vestul Europei lucrurile sunt ceva mai organizate.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

McLaren a prezentat un P1 GTR inspirat de monopostul lui Ayrton Senna din 1988: versiunea unicat primește modificări de design consistente

Divizia MSO a constructorului britanic McLaren a pregătit un exemplar P1 GTR cu totul și cu totul special. Modelul a primit modificări estetice inspirate de cele ale monopostului McLaren MP4/4 cu care Ayrton Senna câștiga în 1988 primul titlu de campion în Formula 1.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va prezenta un nou model în ianuarie: japonezii ar putea lansa versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf

Nissan a anunțat că va prezenta un nou model la târgul de tehnologie CES, iar presa internațională speculează că japonezii vor lansa Leaf E-Plus, versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Orașul electric: Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Rüsselsheim până în 2020

Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Rüsselsheim, până în 2020. Nemții susțin că orașul unde au sediul central va avea cea mai mare concentrație de stații de încărcare din Uniunea Europeană.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Bentley pierde teren în fața rivalilor: “Clienții noștri tind să cumpere de la Porsche și Tesla, pentru că oferă mașini electrice”

Aproape 40% dintre clienții Bentley vor să cumpere o mașină electrică, iar o parte din ei se reorientează către Porsche și Tesla, care oferă astfel de modele, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul producătorului britanic.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi va prezenta conceptul unui nou SUV electric în 2019: versiunea de serie va sosi în 2021, simultan cu e-tron GT

Audi va prezenta anul viitor conceptul unui nou SUV electric, care ulterior va primi o versiune de serie în 2021. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul model va fi poziționat în gamă între Q2 și Q3.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Primele imagini cu versiunea de serie a hatchback-ului Volkswagen ID: prezentarea modelului electric este programată în 2019

Volkswagen a publicat o galerie foto cu viitorul hatchback electric ID. Fotografiile sunt realizate în timpul testelor desfășurate de constructorul german în Africa de Sud. Versiunea de serie va fi prezentată în 2019, iar debutul comercial este pregătit pentru 2020.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Cea mai mare flotă de autobuze electrice din lume: 16.000 de unități asigură transportul local în orașul Shenzhen din China

Toate cele 16.000 de autobuze care asigură transportul local din orașul Shenzhen din China sunt electrice, iar cele 22.000 de taxi-uri din aceeași metropolă vor fi de asemenea elecrice până la finalul acestui an.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Stațiile de încărcare de uz casnic pentru mașini electrice sunt vulnerabile la atacurile hackerilor: specialiștii recomandă update-uri software si parole complexe

Stațiile de încărcare pentru uz casnic dedicate mașinilor electrice sunt vulnerabile la atacurile hackerilor, motiv pentru care specialiștii recomandă actualizări software regulate și utilizarea unor parole complexe pentru conexiunea Wi-Fi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Încărcarea mașinii electrice poate deveni la fel de scurtă ca plinul de carburant: 3 minute pentru o autonomie de 100 de kilometri

Un prototip electric Porsche a reușit să se încarce în numai 3 minute cu energia electrică necesară pentru o autonomie de 100 de kilometri, la o stație de 450 kW dezvoltată împreună cu BMW.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Shanghai și Beijing domină vânzările globale de mașini electrice din ultimii 7 ani: Oslo este cel mai “performant” oraș european, cu peste 50.000 de unități

Shanghai și Beijing sunt orașele cu cele mai mari vânzări de mașini electrice din lume, în ultimii 7 ani, potrivit unui studiu. Peste un milion de mașini electrice au fost vândute în 2017 în toată lumea, iar mai mult de jumătate au mers în China, care surclasează Europa și SUA și la dezvoltarea infrastructurii de încărcare.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla va livra 3.000 de unități Model 3 pe săptămână în Europa în 2019: sedanul ar putea deveni cea mai vândută mașină electrică de pe continent

Tesla intenționează să livreze 3.000 de unități Model 3 pe săptămână în Europa începând din februarie 2019. Dacă planurile vor fi respectate, Model 3 va depăși Nissan Leaf și va deveni cea mai vândută mașină electrică de pe continent.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler va cumpăra baterii pentru mașini electrice în valoare de 20 miliarde euro: 130 de versiuni “electrificate” la Mercedes până în 2022

Daimler a anunțat că va investi 20 de miliarde de euro până în 2030 pentru a cumpăra bateriile necesare producției de masă a mașinilor electrice. În total, grupul german vrea să lanseze un număr de 130 de versiuni “electrificate” pentru modelele Mercedes-Benz până în 2022.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Volkswagen ID Lounge: germanii vor prezenta în aprilie conceptul unui SUV electric care va rivaliza cu Tesla Model X

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul SUV-ului electric ID Lounge, care va avea dimensiuni apropiate de Touareg și va rivaliza cu Tesla Model X.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Pininfarina pregătește un super-SUV electric: constructorul va colabora cu americanii de la Rivian, dezvoltatorii unui pick-up electric de 750 CP

Automobili Pininfarina vrea să construiască un super-SUV electric. Modelul ar urma să poarte numele de PF1, iar arhitectura acestuia va fi preluată din gama start-upului american Rivian, producătorul unui pick-up electric cu autonomie de peste 640 de kilometri.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Opel continuă extinderea gamei de modele: SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi versiuni electrice în 2020

Opel a anunțat că SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi versiuni electrice în 2020, în timp ce versiunea plug-in hybrid a lui Grandland X va avea 300 de cai putere.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Audi pregătește versiuni noi pentru SUV-ul electric e-tron: nemții vor o variantă de performanță de 650 CP

Noul SUV electric Audi e-tron va fi oferit în mai multe versiuni de putere. Nemții pregătesc o variantă de performanță gândită să ofere un maxim de 650 de cai putere. Lansarea acesteia ar urma să aibă loc în prima parte a anului 2020.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru