Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan facelift și Arteon facelift: debutul acestora este programat în 2020

Volkswagen Tiguan facelift și Arteon facelift vor primi versiuni plug-in hybrid. Debutul celor două modele este programat pentru 2020, iar variantele PHEV ar putea împrumuta motorizarea cu 245 CP disponibilă în prezent pe Golf GTE.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Karma prezintă o nouă platformă pentru vehicule electrice: "Poate fi folosită pentru dezvoltarea de modele tradiționale, supercaruri și utilitare"

Producătorul american Karma a prezentat noua platformă E-Flex pe care o va utiliza pentru a dezvolta modele electrice tradiționale, utilitare autonome sau supercar-uri electrice.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen e-Up!, versiunea electrică a modelului de oraș, face performanță în Europa: aproape 20.000 de comenzi primite în primele trei luni ale anului

În primele trei luni ale anului, Volkswagen a primit 20.000 de comenzi pentru modelul electric e-Up!. Pe piața din Germania, 50% dintre comenzile primite pentru micuțul model de oraș au fost trecute în dreptul versiunii electrice.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Joi, 26 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Land Rover vrea să înlocuiască propulsorul V8 cu noi motorizări mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport

Land Rover vrea să lanseze noi motorizări mild-hybrid care să înlocuiască propulsorul V8 în cazul modelelor Range Rover și Range Rover Sport, potrivit informațiilor din presa britanică.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes-Benz EQV, testat în condiții extreme în Suedia: monovolumul electric cu autonomie de peste 400 de kilometri va fi lansat pe piață în a doua jumătate a anului

Mercedes-Benz a publicat un set nou de imagini cu monovolumul electric EQV. De această dată, fotografiile au fost realizate în timpul unor teste desfășurate în Suedia. Lansarea pe piață a noului EQV va avea loc în a doua jumătate a anului.
Marti, 24 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Morgan învață din eșecul proiectului EV3: britanicii nu renunță la ideea dezvoltării unui vehicul electric de serie

În urmă cu patru ani, Morgan prezenta prototipul electric EV3, un concept care urma să ajungă în producția de serie. Proiectul nu a fost dus până la final, însă reprezentanții constructorului britanic spun că au învățat și că nu renunță la ideea lansării unui model electric.
Marti, 24 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo a început producția primului model electric din grup: Polestar 2 este construit la uzina din Luqiao, China

Grupul Volvo sfidează pandemia de coronavirus și a început producția în China a primului său model electric, Polestar 2.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Jaguar Land Rover pregătește trei modele electrice noi: grupul va investi un miliard de lire sterline în două fabrici din Marea Britanie

Jaguar Land Rover va lansa trei modele electrice noi până la sfârșitul lui 2021, potrivit unor surse din companie, respectiv noul XJ și SUV-urile J-Pace și Road Rover. Grupul britanic va investi un miliard de lire sterline pentru transformarea a două fabrici în “centre de producție a mașinilor electrice”.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să dezvolte un vehicul comercial alimentat cu hidrogen: autonomie estimată la 600 de kilometri

Toyota a anunțat că vrea să dezvolte un vehicul comercial care să fie alimentat cu hidrogen, a cărui autonomie este estimată la 600 de kilometri. Constructorul spune că tehnologia Fuel Cell este potrivită pentru vehiculele comerciale de mari dimensiuni.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Volkswagen T1 Samba Bus, transformat în vehicul electric: 83 de cai putere și autonomie de peste 200 de kilometri pentru noul e-Bulli

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale și specialiștii din cadrul eClassics au pregătit un Volkswagen T1 Samba Bus electric. Modelul poartă numele de e-Bulli și este echipat cu un motor electric de 83 CP și o baterie de 45 kWh.
Duminica, 22 Martie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Mega-test de autonomie cu mașini electrice pe timp de iarnă: cu cât scade autonomia?

O publicație norvegiană a pus față în față majoritatea mașinilor electrice de pe piață în condiții de iarnă pentru a calcula scăderea autonomiei la temperaturi reduse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Primul hot-hatch electric Volkswagen va fi un SUV: ID.4 GTX

ID.4 GTX va fi prima versiune de performanță construită de Volkswagen în noua gamă de modele electrice. După aceasta va urma ID.3 R, dezvoltat de inginerii care se ocupă de variantele sport ale gamei "clasice" de mașini.
Vineri, 20 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla va închide temporar fabrica din Statele Unite: producția va fi suspendată începând din 24 martie

Tesla a anunțat că va închide temporar fabrica din Statele Unite, iar producția va fi suspendată începând cu data de 24 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.
Vineri, 20 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Oficial: Porsche Macan electric vine în 2022. Taycan Cross Turismo va fi lansat anul acesta

Porsche a anunțat oficial că versiunea electrică a SUV-ului Macan va fi lansată în 2022. Până la sfârșitul anului, constructorul german va lansa și varianta Cross Turismo a modelului Taycan.
Marti, 17 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Bentley anunță că primul său model electric va avea un design “curajos”: lansare programată până în 2025

Bentley a început să lucreze la mai multe variante de design pentru primul său model electric, lansarea urmând să aibă loc în jurul anului 2025. Britanicii spun că viitorul vehicul electric trebuie să aibă un design “curajos”, nu doar să copieze un model din gama actuală.
Luni, 16 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Vânzările de mașini electrificate, un nou record în Germania: creștere de 141% în februarie, la peste 16.500 de unități

Germania a înregistrat un nou record al vânzărilor de mașini electrificate, cu o creștere de 141% în luna februarie, după ce clienții au cumpărat peste 16.500 de unități. Electricele și hibrizii plug-in au atins o cotă de piață de aproape 7%.
Luni, 16 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Campanie specială pentru promovarea noului Taycan: primul model electric Porsche a îmbrăcat uniforme celebre în motorsport

Porsche promovează noul Taycan cu ajutorul unor culori celebre în motorsport. Campania a avut loc în cadrul Amelia Island Concours, iar fanii au putut admira uniformele Pink Pig, Salzburg Design și Brumos Racing.
Vineri, 13 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Peugeot nu renunță la versiunile de performanță GTi: noul e-208 ar putea primi o astfel de variantă

Peugeot își dorește să ofere în continuare versiuni GTi, iar conform declarațiilor făcute de Jean-Philippe Imparato, CEO-ul producătorului francez, noul e-208 este cel mai potrivit model pentru această sarcină. Restul versiunilor de performanță cu sisteme de propulsie electrificate vor purta numele de PSE (Peugeot Sport Engineered).
Vineri, 13 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, despre noul său software ce va fi lansat și pe ID.3: “Vrem să avem zero accidente rutiere până în 2050”

Volkswagen susține că noul său software, ce va fi lansat și pe modelul electric ID.3, va ajuta la atingerea obiectivului de “zero accidente rutiere până în 2050”, potrivit declarațiilor unui oficial al constructorului german.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru