Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Cupra el-Born, primul model electric al diviziei de performanță: autonomie de până la 500 de kilometri și 0-50 km/h în 2.9 secunde

Cupra el-Born este primul model electric al diviziei de performanță. Modelul va fi lansat în forma sa finală în 2021 și va fi produs la uzina din Zwickau. Pentru moment, oficialii Cupra anunță un sprint 0-50 km/h realizat în 2.9 secunde și o autonomie de până la 500 de kilometri.
Marti, 07 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Strămoșul lui Opel Corsa-e: nemții aniversează 30 de ani de la debutul vehiculului experimental Kadett Impuls I

Vehiculul electric experimental Opel Impuls I aniversează 30 de ani de la debut. Acesta a fost dezvoltat pornind de la Opel Kadett și este considerat de nemți strămoșul actualului Corsa-e.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Video. Prototipul viitorului SUV electric Hyundai 45 a fost spionat pe Nurburgring: versiunea de serie ar urma să debuteze în 2021

Prototipul viitorului Hyundai 45 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de serie a prototipului electric Concept 45 ar urma să fie lansată în 2021 și va beneficia de noua arhitectură Electric-Global Modular Platform.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Mașinile plug-in hybrid Ford vor intra automat în mod electric în anumite zone predefinite: utilitara Transit Custom, primul model cu această funcție

Ford a anunțat că versiunea plug-in hybrid a utilitarei Transit Custom va intra automat în mod electric în anumite zone predefinite pentru a reduce consumul și emisiile.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii neoficiale despre viitorul Audi A9 e-tron: dimensiuni apropiate de A7 și lansare în 2024

Viitorul Audi A9 e-tron va avea dimensiuni apropiate de A7 și va fi lansat în 2024, potrivit ultimelor informații neoficiale din presa britanică. Noul model va beneficia de 3 motoare electrice, autonomie de 500 de kilometri şi funcţii autonome avansate.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

BMW începe producția pentru a cincea generație eDrive: noul sistem de propulsie va fi utilizat pe SUV-ul electric iX3

BMW a anunțat începerea producției pentru a cincea generație eDrive, noul sistem de propulsie urmând să fie folosit în premieră pe SUV-ul electric iX3. Nemții au extins producția de la Dingolfing și vor să livreze anual sisteme de propulsie pentru 500.000 de mașini electrificate, în urma unor investiții de 500 de milioane euro până în 2022.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Modificări în proiectul fabricii Tesla de lângă Berlin: fără producție de baterii și piese din plastic; capacitate de 100.000 de unități

Tesla a revizuit planurile privind viitoarea fabrică de lângă Berlin, astfel că liniile de producție pentru baterii și componentele din plastic au fost scoase din proiect, potrivit documentelor prezentate de autoritățile germane. Uzina ar urma să aibă o capacitate anuală de 100.000 de mașini electrice.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Primele imagini cu noile Audi e-tron S și e-tron S Sportback: trei motoare electrice și autonomie de până la 365 de kilometri

Audi a publicat primele imagini oficiale cu noile e-tron S și e-tron S Sportback. Cele două versiuni de performanță oferă până la 503 CP și au o autonomie de 365 de kilometri. Debutul comercial va avea loc în această toamnă.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai: Ford Puma, locul patru în topul mașinilor hibride fără încărcare la priză

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai, în timp ce Ford Puma a ajuns pe locul patru în topul hibrizilor fără încărcare la priză.

Suzuki lansează SUV-ul Across: modelul are la bază actuala generație Toyota RAV4 și va fi disponibil în Europa doar în versiune plug-in hybrid

Suzuki a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Across. SUV-ul are la bază actuala generație Toyota RAV4 și va fi disponibil în Europa începând cu această toamnă. Niponii au pregătit un sistem plug-in hybrid cu trei motoare și autonomie electrică de până la 75 de kilometri.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

BMW vrea să folosească doar energie regenerabilă în producția de baterii pentru mașini electrice: “Avem o înțelegere cu toți furnizorii noștri”

BMW anunță că noile baterii pentru mașinile sale electrice vor fi produse doar cu energie din surse regenerabile, potrivit declarațiilor CEO-ului Oliver Zipse. “Avem un contract cu toți furnizorii astfel încât ei să folosească doar energie verde pentru a ne produce a cincea generație de baterii,” a spus șeful BMW.
Marti, 30 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Porsche Taycan are o nouă versiune de bază în China: modelul electric va fi disponibil în varianta simplă "Taycan" și va avea o autonomie de până la 490 de kilometri

Porsche a introdus pe piața din China o nouă versiune de bază a modelului electric Taycan. Aceasta a fost numită simplu "Taycan" și va fi disponibilă în două variante de putere și autonomie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 30 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Austria mărește bonusurile pentru achiziția mașinilor electrice la 5.000 de euro: constructorii contribuie cu 2.000 de euro

Austria a anunțat că va majora bonusurile pentru achiziția mașinilor electrice, de la 3.000 la 5.000 de euro. De asemenea, austricii vor tripla ajutorul acordat clienților ce vor să-și instaleze stații de încărcare acasă, aceștia urmând să primească 600 de euro.
Marti, 30 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Elon Musk, apel către angajații Tesla: “Dați totul pentru fiecare mașină produsă, suntem aproape de pragul de rentabilitate”

Elon Musk le-a cerut angajaților Tesla să “tragă tare” pentru ca producătorul să nu înregistreze pierderi în al doilea trimestru al anului și să atingă pragul de rentabilitate, în ciuda problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.
Duminica, 28 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

PSA crede în potențialul vehiculelor comerciale electrice: 15% din vânzări pe segmentul LCV în 2025

Grupul PSA estimează o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale electrice în următorii ani. În 2021, francezii se așteaptă ca electricele să reprezinte 5% din vânzări pe segmentul LCV (vehicule comerciale ușoare), urmând ca acestea să ajungă la 15% din total în 2025.
Sambata, 27 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Fabrica Volkswagen din Zwickau a încetat producția de mașini cu motoare termice, după 116 ani: începe era 100% electrică

Volkswagen a încheiat producția de mașini cu motoare termice la fabrica din Zwickau, după 116 ani de activitate. De acum înainte, grupul german va produce la Zwickau doar modele electrice pentru brandurile Volkswagen, Audi și Seat, cu o capacitate anuală de 330.000 de unități.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Prima serie de sedanuri electrice Polestar 2 a ajuns în Europa: livrările vor începe în august pentru clienții din Suedia și Norvegia

Polestar a anunțat că prima serie de sedanuri electrice Polestar 2 a sosit în Europa, în portul belgian Zeebrugge, iar livrările vor începe în luna august pentru clienții din Suedia și Norvegia. Livrările vor continua în acest an cu piețele din Belgia, Germania, Țările de Jos, Marea Britanie și Elveția.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

BMW a demarat testele cu versiunea electrică a lui Seria 3: sedanul de clasă medie ar putea prelua motorul de 286 CP al viitorului iX3

Unul dintre prototipurile viitorului BMW Seria 3 electric a fost surprins în timpul testelor. Conform informațiilor, modelul ar urma să fie lansat în 2023.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

“Project Zeus”: Jaguar Land Rover vrea să dezvolte un SUV electric alimentat cu hidrogen

Grupul Jaguar Land Rover analizează dezvoltarea unui SUV electric alimentat cu hidrogen, în cadrul unui program guvernamental ce vizează reducerea emisiilor de carbon. “Project Zeus” este un efort comun al mai multor companii din industria auto britanică.
Joi, 25 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Tesla vrea să mărească producția proprie de baterii pentru mașini electrice: centru de cercetare și producție la uzina din California

Tesla vrea să construiască un centru de cercetare și producție la uzina din California, astfel încât să-și mărească producția proprie de baterii pentru mașini electrice. Potrivit documentelor oficiale, noul proiect ar putea să fie finalizat în trei luni.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru