BMW și-a dublat vânzările de modele electrificate în primul trimestru

de Paul Cosma
Vineri, 07.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul BMW a vândut peste 70.000 de mașini electrice și hibride în primele trei luni ale anului, de peste două ori mai multe decât în aceeași perioadă din 2020.

BMW a anunțat astăzi rezultatele pentru primul trimestru din 2021, iar una dintre veștile notabile este performanța înregistrată de grup în privința comercializării vehiculelor electrificate

Potrivit datelor publicate de producătorul bavarez, clienții BMW au achiziționat 70.207 mașini electrice și hibride, în creștere cu 129% față de rezultatul din 2020.

Dintre acestea, 14.161 de unități au fost 100% electrice (BMW iX3, BMW i3 și Mini Cooper SE). Astfel, creșterea vânzărilor BMW de vehicule 100% electrice a fost de 119%. 

În cursul lui 2021, alte două modele electrice (BMW iX și BMW i4) își vor face loc în gama producătorului german. 

Via BMW

Comentarii (1)

  • Nu e nimeni interesat de electrice, un studiu recent arata ca ceva procentaje se intorc la ICE...bla bla... diesel va mai fi in gama (pentru est europeni) inca 20 de ani...bla bla bla. Asa, uitase sa mentioneze seful BMW pentru cine va mai fi in gama dieselurile :))
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru