Stiri Masini electrice si hibride

Versiune Hybrid pentru DS3 și DS4. În România de la finalul anului

Francezii de la DS anunță o nouă motorizare electrificată pentru modelele DS3 și DS4. Comenzile în România vor fi deschise în ultima parte a anului 2024.

Rivian: 100.000 de mașini electrice produse

Compania americană de mașini electrice Rivian a anunțat oficial că a atins borna de 100.000 de mașini produse. Exemplarul care a atins acest număr este SUV-ul R1S.

Norvegia: Mașinile electrice ar putea depăși mașinile pe benzină, în 2024

Potrivit celor mai recente informații, mașinile electrice ar putea depăși (ca număr) mașinile cu motoare pe benzină, în Norvegia, în 2024. Până anul viitor, această țară intenționează să interzică vânzarea de mașini termice noi.
Miercuri, 03 Aprilie | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia

Potrivit informațiilor din presă, viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia. Noul model va fi lansat în 2026 și promite să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Marti, 02 Aprilie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul Alpine A290, prima electrică a mărcii, debutează în 13 iunie

Francezii de la Alpine anunță că primul său model cu zero emisii, denumit A290, va debuta în data de 13 iunie, cu ocazia legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans.

Geely și BYD vor să lanseze un plug-in hybrid cu autonomie totală de 2.000 de kilometri

Producătorii chinezi de automobile Geely și BYD au început cursa pentru lansarea unui model plug-in hybrid cu autonomie totală de 2.000 de kilometri.

Clienții noului Xiaomi SU7 vor trebui să aștepte 7 luni până își vor primi mașina

Clienții noului Xiaomi SU7 vor trebui să aștepte chiar și 7 luni până când mașina lor va putea fi livrată. După 24 de ore de la debutul vânzărilor modelului chinez, au fost plasate aproape 90.000 de comenzi pentru noul model.
Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Sambata, 30 Martie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi E-Tron GT: două rechemări în service din cauza problemelor cu bateria

Peste 1.000 de e-tron GT-uri au fost echipate cu baterii care ar putea face scurtcircuit și potențial declanșa un incendiu.

Marca chineză XPeng, lansată oficial în Germania. Cel mai ieftin model pornește de la 49.600 de euro

Compania chineză XPeng a anunțat oficial că s-a lansat pe piața din Germania. Noul producător de mașini electrice urmează să se extindă și în Italia, Franța și Marea Britanie până la finalul anului.
Vineri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice Mazda vor folosi baterii Panasonic

Mazda și Panasonic au încheiat un acord prin care compania de produse electronice va produce baterii pentru viitoarele modele electrice ale constructorului japonez de automobile.
Miercuri, 27 Martie | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Imagini cu un nou SUV electric din China. Ar putea debuta luna viitoare

Chinezii de la Galaxy, sub-brand al gigantului Geely, au publicat o serie de imagini teaser cu un model nou. Este vorba despre un SUV electric, care ar putea debuta chiar luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Beijing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Martie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Toyota Hilux va primi o versiune electrică în 2025

Toyota a anunțat oficial că va lansa o versiune electrică pentru Hilux în 2025. Noul model este dezvoltat în Thailanda, iar acesta ar putea ajunge și în Europa.

Primul model electric Xiaomi va costa sub 65.000 de euro

Șeful Xiaomi, producătorul chinezesc de smartphone-uri, a vorbit despre primul automobil electric al companiei. Denumit SU7, acesta va costa sub 65.000 de euro, iar comenzile vor fi deschise în câteva zile.

Volkswagen: nu există piață pentru versiunea campervan a lui ID.Buzz

Potrivit informațiilor din presă, Volkswagen nu mai are de gând să lanseze o versiune campervan pentru monovolumul electric ID.Buzz în viitorul apropiat. Marca germană spune că nu există destulă cerere pe nicio piață pentru un asemenea model.

Viitoarele modele electrice BMW vor avea încărcare bidirecțională

Viitoarele modele BMW din familia de electrice Neue Klasse vor avea încărcare bidirecțională, a confirmat marca germană. Primul model de serie din noua familie de modele va fi lansat în 2025.

Audi va lansa o mașină electrică accesibilă în 2027: va fi „minunată și unică”

Gernot Döllner, CEO-ul Audi, a confirmat oficial că marca germană va lansa un viitor model electric accesibil. Acesta este descris de către șeful companiei ca fiind „minunat și unic”. Lansarea va avea loc în 2027.

Noul Ford Tourneo Connect plug-in hybrid: până la 110 km autonomie pur electrică

Ford Tourneo Connect tocmai a primit o nouă versiune plug-in hybrid. Aceasta poate parcurge până la 110 kilometri în modul pur electric, iar comenzile vor fi deschise în vara acestui an.

Motorizare mild-hybrid pentru Opel Astra: start de la 36.400 de euro în Germania

Constructorul german de automobile anunță o motorizare mild-hybrid pentru Opel Astra și Astra Sports Tourer. În Germania, noua versiune pornește de la 36.430 de euro.
Miercuri, 20 Martie | Masini electrice si hibride

Ford amână lansarea unui viitor SUV electric pentru 2026

Potrivit informațiilor din presă, Ford ar fi amânat lansarea unui viitor SUV electric cu 3 rânduri de scaune. Constructorul american se va concentra mai mult asupra dezvoltării unui viitor model electric accesibil.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru