Stiri Masini electrice si hibride

O Tesla Model S, din Marea Britanie, are aproape 700.000 de km și bateria originală

Această Tesla Model S, din Marea Britanie, a parcurs până în prezent aproape 700.000 de kilometri. Mai interesant este că proprietarul nu a schimbat niciodată bateria.

Primele imagini cu viitoarea electrică Hyundai, rival pentru Dacia Spring: 355 km autonomie

Constructorul asiatic a publicat primele imagini teaser cu viitorul său model, pur electric, de segment A. Acesta va fi denumit Inster și va avea o autonomie de până la 355 de kilometri.

Tesla nu va lansa un facelift pentru Model Y în acest an

Elon Musk, șeful Tesla, a anunțat că marca de mașini electrice nu va lansa o nouă versiune facelift pentru Model Y în 2024.

Toyota Hilux alimentat cu hidrogen a ajuns în faza demonstrativă: 600 km autonomie

Constructorul japonez de automobile anunță că prototipurile Hilux, alimentate cu hidrogen, au ajuns în faza demonstrativă. Tehnologia va putea fi regăsită pe modelele de serie până în 2026-2027.

Noutăți în gama lui Volkswagen ID.3: versiune de bază cu 170 CP și 388 km autonomie

Constructorul german de automobile actualizează gama electricului ID.3. Așadar, pe lângă versiunea GTX, clienții mai au la dispoziție versiunea îmbunătățită Pro, dar și o nouă versiune de bază Pure.

Volkswagen: teaser cu un viitor model electric accesibil. Debut în 2027 și preț de 20.000 de euro

Volkswagen a publicat prima imagine teaser cu un viitor model electric de serie de oraș. Noul model va fi lansat în 2027 și va avea un preț de 20.000 de euro.

OFICIAL: Toyota Hilux electric va intra în producție în 2025

Un oficial al mărcii japoneze a confirmat că versiunea electrică a camionetei Hilux va intra în producție începând din 2025. Noua versiune cu zero emisii a lui Hilux va fi produsă în Thailanda.

Probleme de fiabilitate pentru Xiaomi SU7: o mașină s-a stricat după numai 40 de kilometri

Un posesor al noului Xiaomi SU7 a avut parte de o defecțiune majoră la mașina sa. Exemplarul său s-a stricat după numai 40 de kilometri parcurși, iar mașina nu poate fi reparată de dealer-ul de unde a fost cumpărată.

Ford schimbă macazul: va continua să vândă mașini cu motoare termice și după 2030

Ford și-a revizuit planurile sale de electrificare pentru următorul deceniu. Ca urmare a vânzărilor sub așteptări ale mașinilor electrice, compania americană va continua să vândă mașini cu motoare termice și după 2030.

Tesla va opri temporar producția la uzina din Germania, din cauza protestelor împotriva expansiunii fabricii

Tesla a confirmat că va opri producția la uzina sa din Germania timp de o zi. Oprirea producției vine ca urmare a protestelor locale împotriva expansiunii uzinei.

Șeful Volkswagen: mașinile hibride plug-in, necesare datorită plafonării interesului pentru modele electrice

Thomas Schafer, CEO-ul mărcii Volkswagen, a declarat că mașinile care primesc motoare hibride cu încărcare la priză au început să crească în popularitate. Asta, în detrimentul mașinilor electrice, care se confruntă cu o plafonare a interesului din partea clienților.
Vineri, 03 Mai | Masini electrice si hibride

Noua Kia EV6 facelift apare în primele imagini: parte frontală ușor revizuită

Constructorul asiatic a publicat primele două imagini teaser cu noul EV6 facelift. Debutul pe piața din Coreea de Sud este programat pentru al doilea trimestru din 2024.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook

Noutăți pentru Tesla Cybertruck: mod de rulare Off-Road și diferențiale blocabile

Tesla Cybertruck va primi o actualizare importantă. Camioneta electrică va aduce noul mod de rulare Off-Road, precum și posibilitatea de a bloca diferențialele.
Vineri, 26 Aprilie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

BYD Seagull va ajunge în Europa din 2025. Rival direct pentru Dacia Spring

Compania chineză BYD a confirmat oficial că modelul său electric de oraș Seagull va ajunge în Europa anul viitor. Pentru asta, BYD va lansa o nouă generație a modelului.
Vineri, 26 Aprilie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Renault 5 electric primește o ediție specială Roland Garros

Cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros, Renault 5 electric va primi o ediție specială inspirată de acest eveniment. Aceasta va fi disponibilă la vânzare în 2025.

Nio ET7 a parcurs 1.070 de km cu un plin de energie. Echipat cu baterii semi-solid state

Chinezii de la Nio au realizat trei teste de autonomie cu sedanul ET7, pe parcursul cărora autonomia maximă a ajuns chiar și la 1.070 de kilometri.

Volkswagen anunță un parteneriat cu chinezii de la XPeng: vor dezvolta o platformă electrică low-cost

Volkswagen a încheiat oficial un parteneriat cu compania chineză XPeng. Cele două companii vor dezvolta împreună o platformă accesibilă nouă, pentru viitoare modele electrice.

Mercedes-Benz renunță la testele cu mașini electrice cu motoare pe post de range extender

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-Benz ar fi abandonat testele cu mașini electrice cu motoare termice pe post de range extender. Un oficial al mărcii spune că producătorul german se va concentra asupra unor propulsoare electrice noi mai simple și care implică mai puține costuri.
Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Audi RS e-tron GT Performance: o nouă navă amiral electrică

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul RS e-tron GT Performance. Vorbim despre o nouă navă amiral cu zero emisii.
Vineri, 12 Aprilie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes-AMG pregătește un viitor SUV de performanță electric de 1000 de cai putere

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-AMG lucrează la un viitor SUV de performanță electric. Noul model va fi un rival pentru BMW XM și va avea peste 1000 de cai putere. Lansarea ar urma să aibă loc în 2026.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru