Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 06 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Americanii nu mai au răbdare: aproape un sfert dintre potențialii clienți Tesla Model 3 au cerut returnarea avansului de 1.000 de dolari

23% dintre americanii care au vrut să cumpere Tesla Model 3 au renunțat în cele din urmă la achiziție și au solicitat returnarea avansului de 1.000. Constructorul susține că cifrele nu sunt atât de mari.
Marti, 05 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Premieră la Hyundai: Tucson facelift este primul model al companiei care primește versiune micro-hibridă cu motor diesel și acumulator de 48 V

Hyundai Tucson facelift a primit o versiune micro-hibridă cu motor diesel și acumulator de 48 de volți, fiind primul model al companiei ce beneficiază de acest tratament. Noua tehnologie este disponibilă pe cel mai puternic motor diesel de 2.0 litri și 186 CP, conectat la o cutie manuală cu 6 trepte sau, alternativ, la transmisia automată cu 8 trepte.
Luni, 04 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Succes peste așteptări: Hyundai Kona Electric a primit 20.000 de comenzi în Norvegia, dar numai 2.500 vor fi onorate în acest an

Norvegienii au plasat 20.000 de comenzi pentru noul Hyundai Kona Electric, însă constructorul sud-coreean a alocat doar 2.500 de unități pentru țara nordică în acest an.
Luni, 04 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Sărbătoare pentru Nissan: modelul electric Leaf a depășit 100.000 de unități vândute în Europa

Nissan Leaf a fost comercializat în 100.000 de unități pe teritoriul Europei, dintre care 37.000 de unități au fost comandate în ultimele 8 luni după lansarea noii generații.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW Seria 7 facelift va avea o versiune plug-in hybrid îmbunătățită: putere sporită și mai multă autonomie în modul electric

Viitorul BMW Seria 7 facelift va fi prezentat în 2019. Conform unor surse apropiate companiei, versiunea plug-in hybrid va avea o baterie mai mare și un sistem de propulsie mai puternic.

Tesla a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri: "Nu am văzut niciodată un astfel de progres prin update software"

Tesla a lansat un update software prin care a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri, astfel că modelul este recomandat acum pentru achiziție și de publicația Consumer Reports.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice se vor tripla în următorii doi ani: cifra globală va crește de la 3.7 milioane la 13 milioane de unități

Numărul mașinilor electrice va crește de peste 3 ori în următorii doi ani, de la 3.7 milioane în 2017 la 13 milioane de unități până la sfârșitul lui 2020. Cel puțin așa arată ultimul raport al Agenției Internaționale a Energiei.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Nemții au prins curaj: Volkswagen estimează că va depăși obiectivul de un milion de mașini electrice vândute anual până în 2025

Volkswagen se așteaptă ca obiectivul de un milion de mașini electrice vândute anual până în 2025 să fie depășit cu ajutorul unei cereri ridicate din Europa și China, potrivit unui oficial al companiei.
Marti, 29 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla amână lansarea Model 3 în Europa cu 6 luni: mașina electrică va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2019

Tesla a anunțat că Model 3 va fi disponibil pe piața europeană în prima jumătate a anului viitor, cu 6 luni mai târziu decât planurile stabilite la startul producției.
Marti, 29 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

BMW va introduce în iulie încărcarea wireless pentru 530e iPerformance: 3 ore și jumătate pentru încărcarea completă a modelului plug-in hybrid

Hibridul plug-in BMW 530e iPerformance va fi disponibil din luna iulie cu un sistem de încărcare wireless prin inducție care va permite o încărcare completă a acumulatorului în 3 ore și jumătate.
Vineri, 25 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

BMW a livrat primele exemplare i8 Roadster: 18 unități First Edition au ajuns la clienții lor

BMW a anunțat că primele 18 exemplare ale modelului i8 Roadster au fost livrate către clienții lor, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen. Numerotate de la 1 la 18, hibridele BMW i8 First Edition sunt primele mașini produse în fabrica din Leipzig, dintr-un total de 200 de unități.
Vineri, 25 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Ford va oferi versiuni hibride pentru fiecare SUV nou lansat: strategia americanilor presupune 40 de modele noi până în 2022

Ford vrea să ofere cel puțin o versiune hibridă pentru fiecare din SUV-urile noi pe care le va lansa în următorii ani. Americanii au anunțat recent investiții semnificative în electrificare, urmând să lanseze 40 de modele noi până în 2022.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook

Audi ar putea dezvolta un supercar electric cu o nouă tehnologie pentru baterii: "Avem nevoie de îmbunatățiri pentru autonomie"

Audi va lua în considerare dezvoltarea unui supercar electric cu condiția utilizării unor baterii cu electroliți solizi care să ofere o autonomie mai mare decât actualii acumulatori.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrificate la nivel global au trecut de un milion de unități în primul trimestru: Tesla, cel mai bine vândut brand de electrice

Piața mașinilor electrificate (hibrid, hibrid plug-in și electric 100%) a avut o creștere substanțială în primul trimestru din 2018 și a ajuns la 1.09 milioane de mașini vândute. Cel mai bine vândut producător în segmentul hibrid este Toyota, în timp ce Tesla a vândut cele mai multe electrice.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Peugeot va lansa versiuni electrice sau hibride pentru fiecare model din gamă începând din 2019: "Nu renunțăm la diesel"

Peugeot a confirmat că fiecare nou model din gamă va avea versiune electrică sau hibridă începând din 2019, însă a exclus varianta de a renunța complet la propulsia diesel.
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Elon Musk admite că Tesla trebuie să vândă versiuni scumpe de Model 3: "Dacă am vinde acum varianta de 35.000 de dolari, am intra în faliment"

Tesla vinde în prezent Model 3 cu prețuri de cel puțin 49.000 de dolari pentru a avea un flux constant de bani, întrucât în cazul în care ar lansa pe piața versiunea de baza de 35.000 de dolari "ar intra în faliment".
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Primul model electric DS se lansează în cadrul Salonului Auto de la Paris: SUV-ul de oraș DS 3 Crossback este principalul candidat

Primul model electric produs de brand-ul premium DS va fi prezentat în octombrie. Conform zvonurilor, modelul așteptat în cadrul Salonului Auto de la Paris este SUV-ul de oraș DS 3 Crossback.
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Tesla Model 3, criticată de celebra revistă americană Consumer Reports: “Model 3 frânează mai lent decât o camionetă!”

Prestigioasa revistă americană Consumer Reports nu va recomanda Tesla Model 3 din cauza numeroaselor defecte. Publicația apreciază că mașina produsă de compania lui Elon Musk frânează mai lent decât o camionetă, potrivit agenției Reuters.
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Toyota susține că hibrizii vor rămâne mai populari în Europa decât mașinile electrice: "Reprezintă cea mai eficientă armă pentru reducerea emisiilor"

Toyota anticipează că mașinile cu propulsie hibridă clasică vor rămâne mai populare în Europa decât mașinile electrice, ca urmare a costurilor mari ale bateriilor. Japonezii consideră că aceasta este soluția optimă pentru reducerea emisiilor.

Românii cumpără tot mai multe mașini electrice și hibrizi: vânzările au crescut cu peste 80% în primele patru luni din 2018

Vânzările de mașini electrice și hibrizi în România au crescut cu 83% în primele patru luni din acest an, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. În total, în țara noastră au fost vândute peste 1.000 de astfel de vehicule noi de la începutul anului, potrivit unei statistici a Asociației Producătorilor și Importatorilor de Autoturisme (APIA).
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru