Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 16 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Porsche lansează stații care încarcă bateria mașinilor electrice în numai 20 de minute: Taycan va fi primul model compatibil

Porsche a inaugurat 4 puncte de încărcare pentru mașini electrice care utilizează o tensiune de 800 de volți, ceea ce permite o încărcare în numai 20 de minute pentru vehiculele cu autonomie de 400 de kilometri.
Luni, 16 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Pininfarina vrea să lanseze 4 modele noi între 2020 și 2025: hypercar-ul PF0 ar putea fi urmat de un crossover electric

Pininfarina a anunțat că vrea să lanseze 4 modele noi între 2020 și 2025, pe lângă hypercar-ul electric PF0. Al doilea model al noii companii ar urma să fie un crossover electric.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Mercedes și BMW vor domina vânzările de mașini electrice după 2021: analiștii susțin că Tesla va cădea pe locul 7 în acest top, în urma Renault-Nissan, Volkswagen, Volvo și Toyota

Mercedes, BMW și Volkswagen vor depăși Tesla la vânzările de mașini electrice, în cel mult 3 ani, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Estimările arată că americanii vor mai rămâne pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice doar în 2019, și vor cădea până pe locul 7 după anul 2021.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Șeful Lexus trage un semnal de alarmă: “Piața nu este pregătită pentru mașinile electrice. Trebuie să ne uităm și la alte soluții”

Tehnologia mașinilor 100% electrice nu este încă pregătită să fie adoptată pe scară largă, susține șeful Lexus. Potrivit lui Yoshihiro Sawa, alte soluții mai bune pentru piața auto, în acest moment, sunt mașinile pe benzină, hibrizii sau vehiculele propulsate cu hidrogen.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții Tesla nu vor mai beneficia de reducerea de taxe de 7.500 de dolari: constructorul a atins pragul de 200.000 de mașini livrate în SUA

Tesla a confirmat că a livrat 200.000 de mașini în SUA, astfel că americanii nu vor mai putea beneficia de reducerile de taxe de 7.500 de dolari începând de anul viitor.
Marti, 10 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volkswagen vrea să stabilească un nou record pe traseul de la Goodwood: ID R Pikes Peak este "arma" electrică pregătită de germani

În urmă cu câteva săptămâni, Volkswagen ID R a stabilit un record all-time pe urcarea de la Pikes Peak. Acum, prototipul electric vine în Europa și concurează la Goodwood. Nemții vor să stabilească un nou record pe traseul pregătit pe domeniul Lordului March.
Marti, 10 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

BMW iX3 va fi produs în China din 2020: SUV-ul electric va fi exportat către piețele din toată lumea

Grupul BMW a anunțat că modelul iX3 va fi produs în China începând cu anul 2020. Noul SUV electric este planificat să fie exportat pe piețele din afara Chinei.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Hot-Hatch-ul viitorului: noua generație Peugeot 208 GTi va avea și o versiune electrică

Viitoarea generație Peugeot 208 va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019. Modelul producătorului francez va primi atât versiuni cu motoare cu combustie internă, cât și o variantă electrică. Hot Hatch-ul 208 GTi va fi și el disponibil într-o versiune electrică.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție în 2021: conceptul electric are 600 CP și autonomie de 500 de kilometri

Porsche Mission E Cross Turismo va avea versiune de producție cel târziu în 2021, potrivit unor furnizori ai constructorului german, care susțin că vânzările noului model vor începe în același an. În varianta de concept, Cross Turismo oferă 600 de cai putere și o autonomie de peste 500 de kilometri.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va lansa un serviciu de car sharing cu mașini electrice: 500 de vehicule Peugeot și Citroen vor fi disponibile în Paris

Grupul francez PSA (Peugeot-Citroen) a anunțat lansarea unui serviciu de car sharing până la sfârșitul lui 2018. Pentru început, francezii vor să pună la dispoziția clienților 500 de mașini electrice Peugeot și Citroen în Paris.
Marti, 03 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai Santa Fe va primi versiune micro-hibridă și una cu încărcare la priză: un an și jumătate până la introducerea celor două variante

Hyundai a anunțat că noul Santa Fe va beneficia de două versiuni noi, una micro-hibridă și alta plug-in hybrid, ambele urmând să fie disponibile în cel mult un an și jumătate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce urmează să fie dezbătute și votate în această lună.
Luni, 02 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Volkswagen Beetle ar putea deveni un model 100% electric cu 4 uși: "2-3 ani" până la o eventuală aprobare a proiectului

Volkswagen se gândește să transforme Beetle într-un model 100% electric cu 4 uși, însă o decizie pe marginea acestui proiect ar putea fi luată în 2-3 ani. Nemții anunțaseră că producția lui VW Beetle va fi oprită la finalul acestei generații, fără ca modelul să aibă un successor.
Marti, 26 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Jaguar Land Rover vrea versiuni electrice pentru fiecare model din grup: investiții de 18 miliarde de dolari în următorii 3 ani

Jaguar Land Rover a anunțat investiții de 18 miliarde de dolari, pentru următorii 3 ani, astfel încât fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică.
Luni, 25 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Obiectiv fantezist: italienii vor să vândă un milion de mașini electrice până în 2022

Italienii vor să detroneze Norvegia și să devină cea mai mare piață europeană pentru mașinile electrice. Până în 2022, Italia vrea să aducă pe drumurile publice un milion de mașini electrice. Obiectivul este unul cel puțin fantezist dacă ne gândim că, anul trecut, italienii au vândut doar 2.600 de mașini electrice.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Lamborghini nu cedează: sisteme plug-in hybrid cu motoare V10 și V12 pentru viitoarea gamă de supercar-uri

Oficialii Lamborghini nu vor renunța la propulsoarele V10 și V12 aspirate natural. Pentru a îndeplini cerințele de mediu, dar și pentru ceva mai multă performanță, italienii sunt gata să dezvolte sisteme plug-in hybrid pentru noua generație de supercar-uri.
Joi, 21 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volvo XC40 va deveni primul model 100% electric al constructorului suedez. SUV-ul XC90 va primi și el o versiune electrică

Volvo a anunțat că primul său model 100% electric va fi o versiune a lui XC40. Viitoarea generație a SUV-ului XC90 va primi și ea o versiune 100% electrică.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Porsche a cumpărat 10% din Rimac: nemții vor să pună mâna pe tehnologia producătorului croat de hypercar-uri electrice

Porsche a anunțat achiziția unui pachet de 10% din acțiunile Rimac, producătorul croat de hypercar-uri electrice, fără ca suma investită să fie dezvăluită. Nemții speră că tehnologia celor de la Rimac îi va ajuta să-și dezvolte programul privind mașinile sale electrice.
Luni, 18 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride | 12 comentarii

Renault investește un miliard de euro în mașini electrice: francezii vor dubla producția lui Zoe și pregătesc noi modele electrice

Renault a anunțat un plan de investiții care vizează dublarea producției lui Zoe, dezvoltarea de noi modele electrice pe o platformă comună cu Nissan și triplarea producției de motoare electrice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru