Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Sambata, 11 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Germania extinde infrastructura destinată mașinilor electrice: nemții au ajuns la 13.500 de stații de încărcare

Germania și-a mărit numărul stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice, ajungând la un total de 13.500 de unități, potrivit datelor BDEW, cea mai mare asociație germană din industria energiei. În ultimul an, nemții au înființat 2.800 de stații de încărcare noi.
Joi, 09 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Studiu: numărul mașinilor electrice va crește de 100 de ori în 20 de ani. 300 de milioane de unități în 2040

Un nou studiu despre evoluția pieței mașinilor electrice arată că numărul acestora ar urma să crească de 100 de ori în următorii 20 de ani. Astfel, potrivit GlobalData, în 2040 vom avea 300 de milioane de mașini electrice pe drumurile publice din întreaga lume.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Detalii noi despre viitorul SUV Audi e-tron: putere maximă de 402 CP și o autonomie de peste 400 de kilometri. Debutul este programat în 17 septembrie

Audi a publicat o serie de imagini și informații noi referitoare la SUV-ul electric e-tron. Nemții testează la Pikes Peak noul sistem de recuperare a energiei, iar conform datelor, un kilometru parcurs în coborâre poate "introduce" în acumulatori suficientă energie pentru a rula o distanță egală cu cea amintită mai sus.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Nemții testează un vehicul electric cu panouri fotovoltaice: autonomie de 250 de kilometri și preț de 16.000 de euro

Un start-up din Germania a început să testeze un vehicul electric ce poate fi încărcat și cu ajutorul panourilor fotovoltaice în timpul mersului. Mașina numită Sion promite o autonomie de 250 de kilometri, va avea un preț de pornire de 16.000 de euro, iar producția este programată să înceapă în 2019.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în Europa, după primele 6 luni: Nissan Leaf este lider, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 43% în primele 6 luni din 2018, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Nissan Leaf a fost pe primul loc în clasament, la foarte mică distanță în fața lui Renault Zoe, în timp ce pe locul trei s-a situat BMW i3.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Vineri, 03 August 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Divizia Volkswagen R se gândește la un vehicul electric de performanță: “Ideea există, dar nu avem o dată stabilită pentru lansare”

Volkswagen ia în calcul lansarea unui vehicul electric de performanță cu ajutorul diviziei sale R. Noul model ar urma să facă parte din familia de vehicule electrice ID, însă Volkswagen R nu a fixat o dată exactă pentru lansare.
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Porsche Taycan, disponibil la precomandă în Franța: avans de 2.500 de euro pentru supercarul electric care apare în 2019

Porsche a anunțat că francezii pot face rezervări pentru supercarul electric Taycan în schimbul a 2.500 de euro. Modelul va fi lansat pe piață în cursul anului 2019.
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Tesla Model 3 are o cotă de piață de 52% în segmentul mediu premium din SUA. Producția va crește la 10.000 de unități pe săptămână în 2019

Tesla a anunțat că Model 3 a avut în luna iulie în SUA vânzări mai mari decât BMW Seria 3, Audi A4, Mercedes Clasa C, Lexus IS și Jaguar XE la un loc, în condițiile în care producția este de 5.000 de unități pe săptămână.
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va lansa o gamă de modele mild-hybrid și plug-in hybrid: japonezii ar putea utiliza tehnologiile lui Mitsubishi Outlander PHEV

Nissan va lansa modele mild-hybrid și plug-in hybrid cu scopul de a diversifica gama de vehicule electrificate și ar putea împrumuta o serie de tehnologii de pe Mitsubishi Outlander, cel mai vândut plug-in hybrid din Europa.
Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre Mercedes EQC: SUV-ul electric va avea peste 400 de cai putere

Versiunea de serie a SUV-ului electric Mercedes EQC va avea 300 kW, echivalentul a 408 cai putere. Prezentarea oficială este programată pentru 4 septembrie.
Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla introduce modul "party&camper" pentru toate modelele: "Mașina poate folosi muzica și aerul condiționat timp de 48 de ore în parcare"

Tesla va introduce o nouă funcție pentru Model 3, Model S și Model X prin care șoferul va putea utiliza aerul condiționat sau muzica timp de 48 de ore chiar și când mașina este parcată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla pregătește noutăți majore pentru interiorul lui Model S și Model X: schimbările vor fi introduse în 2019

Tesla va îmbunătăți semnificativ interiorul pentru Model S și Model X în ultima parte a anului viitor, înainte ca noile generații ale celor două modele să fie lansate în 2021.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Porsche Taycan, testat în Africa de Sud: sportiva electrică se lansează în 2019

Porsche a testat 60 de prototipuri ale sportivei electrice Taycan in Africa de Sud, la temperaturi de circa 40 de grade Celsius, inainte de lansarea oficiala programata in 2019.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 13 comentarii

Toyota va începe producția în masă a mașinilor electrice cu hidrogen: japonezii vor lansa SUV-uri cu autonomii de până la 1.000 km

Toyota intenționează ca până în 2025 să lanseze numeroase modele electrice alimentate cu hidrogen, inclusiv SUV-uri care să ajungă la autonomii de până la 1.000 de kilometri.
Duminica, 29 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes EQC se lansează în 4 septembrie: SUV-ul electric va fi disponibil pentru achiziție din 2019

Mercedes va prezenta SUV-ul electric EQC în cadrul unui eveniment care va avea loc la Stockholm în 4 septembrie, în timp ce vânzările vor începe în cursul anului viitor.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.
Marti, 24 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla dezvolta un pachet de setări pentru circuit pentru Model 3: lansarea este programată peste câteva luni

Tesla lucrează la un pachet de setări dedicat rulării pe circuit pentru Model 3, care va fi disponibil doar împreună cu pachetul de performanță.
Luni, 23 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Tesla caută noi soluții pentru a deveni profitabilă: americanii vor să primească bani înapoi de la furnizorii de componente

Tesla solicită furnizorilor săi de componente să restituie o parte dintre banii pe care i-a plătit începând din 2016 pentru dezvoltarea Model 3, cu scopul de a deveni profitabilă în a doua jumătate a anului.
Luni, 23 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: China va domina piața mașinilor electrice, cu peste 50% din vânzări până în 2035. Europa va avea o cotă de aproape 20%

China va domina vânzările de pe piața mașinilor electrice, cu mai mult de jumătate din volumul total până în anul 2035, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Cu 6.4 milioane de mașini electrice vândute anual până atunci, chinezii ar urma să dețină 57% dn piață, în timp ce Europa ar urma să aibă o cotă de aproape 20%.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru