Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe Nurburgring: un exemplar de pre-serie a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde

Un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs celebrul circuit de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde. Astfel, Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Tur de forță cu Audi e-tron: peste 1.600 de kilometri în 24 de ore

Audi a pregătit o nouă campanie pentru promovarea SUV-ul electric e-tron. De această dată, trei exemplare e-tron 55 quattro au parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore, iar pe parcursul turului, mașinile au oprit de șapte ori pentru reîncărcarea bateriilor.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Personalizare la extrem: SUV-ul electric Audi Q4 e-tron va avea 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor

Clienții viitorului Audi Q4 e-tron vor putea alege între 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor atunci când pre-comenzile pentru noul SUV electric vor începe în 2020.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Studiu: mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă

Un studiu realizat de compania de asigurări AXA arată că mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă din cauza faptului că șoferii nu se adaptează la accelerația mai rapidă a acestora.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Opel anunță o versiune pentru raliuri a hatchback-ului electric Corsa-e: modelul va debuta în propria competiție în 2020

Hatchback-ul electric Opel Corsa-e va primi anul viitor o versiune de raliuri care va participa în propria competiție într-un nou campionat german.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus pregătește primul său model electric: conceptul va fi dezvăluit în luna octombrie

Primul model electric de la Lexus va fi o mașină din segmentul citadin, iar conceptul acesteia urmează să fie dezvăluit în luna octombrie, potrivit informațiilor din presa britanică.
Vineri, 16 August 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Infiniti Q60 Project Black S ar putea primi o versiune de serie: sistemul hibrid de propulsie asemănător cu cel din Formula 1 dezvoltă 568 CP

Oficialii Infiniti au anunțat că au finalizat dezvoltarea sistemului hibrid de propulsie care a debutat în 2017 pe conceptul Q60 Project Black S. Reprezentanții companiei menționează că până la finalul anului vor anunța dacă prototipul hibrid va primi și o versiune de serie.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Bosch: “În 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil”

Bosch estimează că, în circa 10 ani, una din 5 mașini electrice va fi propulsată de pile de combustibil, această tehnologie fiind văzută drept o soluție mai bună pentru creșterea autonomiei.
Marti, 13 August 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Dacia ar putea lansa un SUV hibrid: “Este greu de crezut că vom rămâne pe margine în cursa electrificării”

Dacia ar putea lansa în curând un SUV hibrid, cu scopul de a evita amenzile costisitoare privind nerespectarea țintelor de emisii, potrivit unor surse apropiate de companie. “Este greu de crezut că Dacia va rămâne pe margine în cursa electrificării,” a declarat un oficial Renault.
Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Volkswagen, BMW și Nissan vor să aducă “revoluția electrică” în Africa de Sud: producătorii auto vor propune investiții și așteaptă sprijin guvernamental

Volkswagen, BMW și Nissan se numără printre producătorii auto care vor să investească într-o “revoluție a mașinilor electrice” tocmai în Africa de Sud. Constructorii vor veni cu un set de propuneri către guvern și speră să obțină sprijinul acestuia pentru a începe investițiile în electrificare.
Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi, prima scădere în China după doi ani: cea mai mare piață auto continuă declinul

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din China au scăzut cu 4.7% în iulie, aceasta fiind prima scădere în decursul ultimilor doi ani. Cea mai mare piață auto din lume a fost pe minus pentru a 13-a lună la rând.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

BMW lansează versiunea plug-in hybrid a lui Seria 2 Active Tourer: autonomie electrică mărită cu 25%, până la 57 de kilometri

BMW introduce în gama de modele plug-in hybrid și noul 225xe Active Tourer. Modelul propune o autonomie electrică mărită cu 25%, de până la 57 de kilometri.
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride

Fisker anunță încă două modele electrice după SUV-ul pregătit pentru 2020: unul dintre ele va fi un pick-up

Start-up-ul american Fisker a anunțat că pregătește dezvoltarea a încă două modele electrice care vor utiliza aceeași platformă cu SUV-ul care va fi prezentat în decembrie. Unul dintre modele va fi un pick-up.
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Vânzările globale de mașini electrice s-au dublat în prima jumătate a anului: China și Tesla Model 3, principalii factori

Peste 765.000 de mașini electrice s-au comercializat la nivel global în prima jumătate a anului, de aproape două ori mai multe decât în perioada similară a anului trecut, datorită cererii din China și a vânzărilor înregistrate de Tesla Model 3.
Joi, 08 August 2019 | Masini electrice si hibride | 14 comentarii

Volkswagen anunță că evoluția mașinilor electrice se apropie de “punctul culminant”: “Dacă depășești teama de ceva nou, mașina electrică este cea mai bună alegere”

Mașinile electrice vor avea în curând prețuri similare cu cele tradiționale, iar astfel vom atinge “punctul culminant” în evoluția vehiculelor cu emisii zero. Oficialii VW susțin că acest moment este mai aproape decât pare și că mașina electrică este cea mai bună alegere, “dacă depășești teama de ceva nou”.
Miercuri, 07 August 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu interiorul hypercar-ului Pininfarina Battista: debut public pe 16 august, la Pebble Beach

Pininfarina a publicat primele imagini cu interiorul hypercar-ului Battista, model ce își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Hypercar-ul electric de 1.900 de cai putere se va prezenta public într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai pregătește un model electric de competiții: prezentarea oficială va avea loc la Frankfurt

Divizia Hyundai Motorsport va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt un model electric de competiții. Pentru moment, oficialii companiei au publicat o imagine teaser care anunță noul vehicul electric.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota caută soluții pentru o versiune electrificată pentru Aygo: "Provocarea este ca aceasta să aibă un preț accesibil"

Toyota este mulțumită de vânzările modelului de oraș Aygo pe piețele majore din Europa și caută soluții pentru a introduce o versiune electrificată în contextul viitoarelor norme de poluare.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Un nou obiectiv pentru Toyota în Europa: “Ne concentrăm pe oferirea mașinilor 100% electrice; profitabilitatea nu este doar în mâinile noastre”

Toyota și-a îndeplinit obiectivul ca jumătate din vânzările europene să fie asigurate de hibrizi, iar acum are o nouă provocare. Japonezii se concentrează pe oferirea mașinilor 100% electrice, dar spun că profitabilitatea în acest caz depinde de mai mulți factori, printre care și infrastructura de încărcare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru