Stiri Masini electrice si hibride

Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Interiorul mașinilor electrice în viziunea Hyundai: confort sporit și ecran flexibil de 77 inch pentru pasagerii din spate

Hyundai a prezentat modul în care anticipează că va evolua designul interiorului pentru mașini electrice, cu un spațiu generos și ecran OLED flexibil de 77 inch pentru pasagerii din spate.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 15 comentarii

Informații noi despre Toyota RAV4 plug-in hybrid: autonomie electrică de până la 75 de kilometri și 0-100 km/h în doar 6 secunde

Toyota RAV4 plug-in hybrid propune o autonomie electrică în regim mixt de până la 75 de kilometri. În oraș, niponii spun că SUV-ul poate rula fără emisii până la 98 de kilometri.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo va dezvolta modele electrice și pe noua platforma lansată de Geely: aceasta va fi disponibilă și pentru alți constructori

Constructorul chinez Geely a anunțat lansarea unei noi platforme Sustainable Experience Architecture (SEA), care va fi utilizată inclusiv de Volvo pentru dezvoltarea de modele electrice.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Rolls-Royce va lansa primul său model electric până în 2030: “Nu există cerere, dar trebuie să fim pregătiți dacă motoarele termice vor fi interzise în centrul orașelor”

Rolls-Royce va lansa primul său model electric până la sfârșitul lui 2030, cu toate că nu există astfel de cereri din partea clienților, după cum a declarat CEO-ul companiei. Producătorul britanic vrea să fie însă pregătit pentru scenariul în care motoarele cu combustie internă vor fi interzise în centrul orașelor.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Tesla va produce propriile baterii pentru Cybertruck, Roadster și Semi: acestea vor fi disponibile "în volume mari" din 2022

Elon Musk a anunțat că Tesla va produce propriile baterii pentru pick-up-ul Cybertruck, sportiva Roadster și capul-tractor Semi în volume mari începând din 2022. Se anticipează că noile baterii vor oferi performanțe superioare.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Fiat-Chrysler vrea să investească în producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în Italia: credit de 800 de milioane de euro

Fiat-Chrysler a împrumutat, până acum, 800 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții pentru a sprijini producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în cadrul fabricilor sale din Italia. Grupul are un plan de investiții de 5 miliarde de euro ce vizează uzinele din Pomigliano, Melfi și Mirafiori.
Joi, 17 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 16 comentarii

General Motors vrea producție proprie de motoare și transmisii pentru mașini electrice: americanii pregătesc o serie de SUV-uri și pick-up-uri

General Motors vrea să aibă producție proprie de motoare și transmisii pentru viitoarele sale vehicule electrice. Americanii pregătesc mai multe SUV-uri și pick-up-uri electrice care vor fi lansate gradual începând de anul viitor.
Joi, 17 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Rivian a pornit producția de pre-serie pentru pick-up-ul electric R1T: livrările vor începe în iunie 2021

Rivian a început să producă primele prototipuri pre-serie ale pick-up-ului electric R1T. Constructorul spune că livrările către clienți vor debuta în iunie 2021, după ce termenul inițial a fost devansat din cauza pandemiei.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric: conceptul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing

Honda pregătește un al doilea model electric, primul ce va fi lansat pe piața din China. Prezentarea conceptului va avea loc la Salonul Auto de la Beijing, care își va deschide porțile în data de 26 septembrie.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

“Fulgerul” Maserati: italienii pregătesc 6 modele electrice în următorii 5 ani și anunță noul brand Folgore

Maserati va lansa 6 modele electrice în următorii 5 ani, toate sub un nou brand Folgore, ce înseamnă “fulger” în italiană. Pe listă se află GranTurismo, MC20, GranCabrio, Grecale, Quattroporte și Levante.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin și pregătește expansiunea: “Vor urma și alte orașe din Europa”

Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin, orașul în apropierea căruia construiește și prima sa uzină de pe Bătrânul Continent. Oficialii producătorului american spun că rețeaua Supercharger va fi extinsă în curând și în alte orașe din Europa.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Uber anunță un parteneriat cu Renault și Nissan: 50% dintre călătoriile din 7 orașe europene vor fi realizate cu mașini electrice până în 2025

Uber a anunțat un parteneriat cu Renault și Nissan prin care își propune ca 50% dintre călătoriile efectuate în principalele 7 orașe europene să fie realizate cu mașini electrice până în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a sportivei 508 Sport Engineered va fi prezentată în septembrie: modelul francezilor va avea sistem plug-in hybrid cu 360 CP

Peugeot a anunțat că versiunea de serie a sportivei 508 Sport Engineered va fi prezentată în 24 septembrie. Inițial, lansarea a fost programată pentru Salonul Auto de la Geneva, însă pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 a dus la anularea evenimentului elvețian și, totodată, la amânarea prezentării francezilor.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Mașinile electrice și plug-in hybrid au avut în Europa o cotă de piață de 7.2% în perioada aprilie-iunie: înmatriculările au crescut cu peste 53%

Mașinile elecrice și plug-in hybrid au ajuns la o cotă de piață de 7.2% în Europa în perioada aprilie-iunie, pe fondul unei creșteri cu peste 53% a înmatriculărilor.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Elon Musk promite o schimbare radicală în designul viitoarelor modele Tesla: “Va fi o transformare fundamentală a mașinilor”

Tesla va folosi noua uzină din Germania pentru a produce modele cu un design radical schimbat, potrivit promisiunilor făcute de șeful Elon Musk. “Va fi pentru prima dată când vom avea o transformare fundamentală la nivel de producție și design,” a spus CEO-ul Tesla.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Lucid Air va fi cel mai rapid sedan din lume: 9.9 secunde pentru sfertul de milă. Modelul electric va avea două motoare de 1.080 de cai putere

Lucid Motors susține că Lucid Air va deveni cel mai rapid sedan de producție din lume după ce a stabilit un record de 9.9 secunde pentru sfertul de milă (402 metri). Modelul va avea două motoare electrice de 1.080 de cai putere.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf ajunge la vânzări de 500.000 de unități: prima generație a fost lansată în 2010

Nissan Leaf a atins bariera celor 500.000 de unități vândute, la 10 ani de la lansarea primei generații. Japonezii au organizat un eveniment special la Oslo, acolo unde o clientă a primit exemplarul cu numărul 500.000.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Lucid Motors sugerează că sedanul electric Lucid Air va doborî recordul pe sfertul de milă: prezentarea va avea loc în 9 septembrie

Lucid Motors a publicat un teaser care sugerează că sedanul electric Lucid Air va doborî recordul pe sfertul de milă.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Ford nu vrea să aibă propriile uzine pentru bateriile mașinilor electrice: "Toyota a mizat pe acumulatori Ni-MH, iar apoi industria a trecut pe Li-Ion"

Ford nu este interesată să aibă propriile uzine pentru producția de baterii pentru mașini electrice și oferă ca exemplu strategia Toyota, care a mizat pe acumulatori Ni-MH pentru hibrizi și acum face cu greu trecerea la Li-Ion.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Tesla utilizează o strategie diferită pentru a obține autonomii mai mari pentru modelele sale electrice în SUA

Tesla exploatează la maxim una dintre regulile din cadrul testelor EPA pentru stabilirea autonomiei pentru mașinile sale electrice pe piața americană, cu scopul de a obține valori mai bune comparativ cu rivalii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru