Prima imagine teaser cu viitorul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid

de Alexandru Monenciu
Joi, 29.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic a publicat o imagine teaser cu viitorul Outlander plug-in hybrid. Acesta va debuta inițial în Japonia la finalul anului 2021 sau în primul trimestru din 2022.

Cea de-a patra generație Mitsubishi Outlander a fost prezentată la începutul anului, în Statele Unite ale Americii. Concomitent cu aceasta, marca niponă continuă să vândă versiunea plug-in hybrid a vechii iterații.

Desigur, va exista și un Outlander PHEV de ultimă generație, iar prima imagine teaser cu acesta tocmai a fost publicată de constructorul japonez de automobile. Modelul va fi lansat inițial în Japonia fie la finalul anului 2021, fie în primul trimestru din 2022.

Mitsubishi nu a dat detalii tehnice concrete, dar a precizat că noul Outlander plug-in hybrid va avea mai multă putere și o baterie mai mare comparativ cu modelul pe care îl comercializează în prezent. Acesta este echipat cu un motor de 2.4 litri și o unitate electrică, ansamblul dezvoltând în total 224 de cai putere.

Bateria cu o capacitate de 13.8 kWh permite o autonomie în modul electric de 39 de kilometri.

Nu se știe încă dacă Mitsubishi are în plan să vândă noua generație Outlander și în Europa.

via Mitsubishi

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Păi nu ziceau că se retrag din Europa?

    Ce ţie şi cu japonezii ăştia
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru