Noul Volkswagen ID.5 GTX va fi prezentat în 7 septembrie

de Paul Cosma
Vineri, 06.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul electric Volkswagen ID.5 GTX își va face debutul oficial în cadrului Salonului Auto de la Munchen. Modelul are o autonomie estimată la 500 de kilometri în versiunea cu bateria de 77 kWh.

În data de 7 septembrie, Volkswagen va dezvălui un nou model electric din gama ID. Este vorba despre SUV-ul coupe ID.5 GTX. Nemții spun că exemplarul ce va fi expus la Munchen va fi un “prototip pre-producție”. 

Astfel, nici datele tehnice anunțate acum nu sunt cele finale. VW subliniază că autonomia este estimată la 500 de kilometri în versiunea cu bateria de 77 kWh, două motoare electrice și tracțiune integrală. 

Datele complete pentru ID.5 GTX vor fi anunțate în preajma evenimentului de la Munchen sau chiar la momentul prezentării oficiale. 

Obiectivul VW pe termen lung (2030) este ca vânzările sale europene să fie reprezentate în proporție de 70% de mașini electrice

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • mircea badea
    n-ar mai trebui platita nicio taxa eco pana nu interzic suv-urile
    7 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru