Versiunea de producție a conceptului Audi A6 e-tron ar putea debuta în 2022

de Alexandru Monenciu
Luni, 02.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unui purtător de cuvânt al producătorului din Ingolstadt, versiunea de producție a conceptului A6 e-tron va debuta în 2022. Un an mai târziu, modelul electric va intra pe linia de asamblare.

Audi a prezentat, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, conceptul A6 e-tron. Acesta este echipat cu o baterie de 100 kWh, iar germanii susțin că, cel puțin teoretic, ar putea parcurge până la 700 de kilometri cu o singură încărcare.

Acumulatorul poate fi încărcat la prize rapide cu până la 270 kW, astfel că o așteptare de 10 minute se traduce în peste 300 de kilometri autonomie. În plus, repriza 5 % - 80% durează mai puțin de 25 de minute.

Potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german, citat de publicația Roadshow, o versiune de producție a conceptului Audi A6 e-tron ar urma să debuteze în 2022. Un an mai târziu, modelul cu zero emisii va intra pe linia de asamblare.

Informațiile sunt puține, deocamdată, dar sunt șanse mari ca modelul de serie să nu se distanțeze foarte mult de concept, cel puțin din punct de vedere estetic. În ceea ce privește sistemul de propulsie, ar putea fi vorba despre două unități electrice care să dezvolte peste 470 de cai putere.

via Roadshow

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Bravo Audi !

    Evoluăm, evoluăm.
    4 11
  • Numai tu nu evoluezi trolache...
    Mai merge Polo-ul?
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru