Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 07 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque PHEV va fi lansat anul viitor: versiunea 100% electrică vine după 2025

Land Rover va lansa anul viitor o versiune cu încărcare la priză pentru noua generație Range Rover Evoque. Britanicii se concentrează momentan pe hibridizare, astfel că o versiune electrică pentru Evoque este programată după anul 2025.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Audi va lansa în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen: "Avem nevoie de o alternativă la mașinile electrice cu baterii"

Audi va prezenta în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen, iar o versiune în serie limitată ar putea fi lansată în 2021 ca alternativă la mașinile electrice cu baterii.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Alianță Franța-Germania în producția de baterii pentru mașinile electrice: europenii vor să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Franța și Germania au decis să lucreze împreună pentru dezvoltarea și producția de baterii pentru mașinile electrice, astfel încât Europa să rămână competitivă la acest capitol, iar producătorii să își reducă dependența față de furnizorii asiatici. Alianța va cuprinde inițial grupul PSA, Opel și producătorul de baterii Saft.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Tesla amână startul producției lui Semi: capul tractor va fi disponibil din 2020

Tesla a anunțat că va produce capul tractor Semi începând din 2020, deși planul inițial era ca vehiculul să fie disponibil pe piață începând din acest an.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat prototipul ID R, cu care atacă recordul electricelor de pe Nurburgring: un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru sistemul de propulsie

Volkswagen a publicat prima fotografie cu noua versiune a prototipului ID R. Vehiculul electric a primit un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru gestionarea sistemului de propulsie. Cu noua versiune, nemții atacă recordul vehiculelor electrice de pe Nurburgring.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Volkswagen e-Up! va primi o generație nouă: modelul electric va avea o autonomie mai mare și va fi expus la Frankfurt

Volkswagen e-Up!, citadinul electric prezent în gama constructorului german, va primi în această toamnă o generație nouă. Oficialii companiei anunță modificări consistente în dreptul designului, dar și o autonomie mai mare comparativ cu cea oferită de actuala versiune.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla Model S și Model X primesc îmbunătățiri: autonomie mai mare cu 10% și o nouă suspensie adaptivă

Tesla Model S și Model X primesc o nouă suspensie adaptivă și beneficiază de o autonomie cu 10% mai mare în urma unor îmbunătățiri tehnice la motorul electric.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește electrificarea fiecărui model de performanță din gamă: din 2021 toate versiunile Mercedes-AMG vor integra astfel de sisteme

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a anunțat că începând cu 2021 toate vehiculele produse de divizia de performanță vor integra sisteme de propulsie electrificate. Totodată, nemții pregătesc și un înlocuitor pentru legendarul V12.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus va dezvolta un model electric pentru Europa: "Este prea devreme să spunem în ce segment va concura și când îl lansăm"

Lexus a confirmat că va dezvolta un model electric pentru piața europeană, însă oficialii au admis că este prea devreme pentru a stabili în ce segment va conura acesta și când va fi lansat.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Noi declarații controversate din partea lui Elon Musk: "Anul viitor lansăm taxi-uri autonome, în 2021 vom face o mașină fără volan și pedale"

Elon Musk susține că Tesla va lansa anul viitor taxi-uri autonome în anumite regiuni din Statele Unite și că va lansa în 2021 o mașină autonomă fără volan și pedale.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noile generații Porsche Boxster și Cayman vor avea versiuni electrice până în 2022: sunt luate în calcul versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid

Porsche Boxster și Porsche Cayman vor avea versiuni 100% electrice până în 2022, odată cu lansarea noilor generații pentru ambele modele. De asemenea, Porsche ia în calcul și dezvoltarea unor versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia lansează o aplicație mobilă: șoferii își pot personaliza setările pentru anumite funcții ale mașinilor electrice

Hyundai și Kia au dezvoltat o aplicație de smartphone care permite șoferilor să salveze setările preferate pentru anumite funcții ale mașinilor electrice. Setările pot fi încărcate ulterior pe orice model electric al constructorilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Audi e-tron GTR ar putea înlocui în gamă actualul R8: viitorul model electric va avea aproximativ 670 CP și autonomie de peste 480 de kilometri

Audi R8 nu va primi o generație nouă, dar surse apropiate companiei spun că sportivul din gama nemților va fi înlocuit cu un supercar electric capabil să ofere aproximativ 670 CP. Noul model ar urma să fie "botezat" e-tron GTR, iar acumulatorii de tip solid-state promit o autonomie de peste 480 de kilometri.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Ford adoptă strategia Toyota pentru hibrizi: "Nu avem nevoie de multe modele electrice pentru a respecta normele de emisii din 2021"

Ford a confirmat că nu intenționează să aibă o gamă bogată de modele electrice, întrucât numeroasele versiuni hibride anunțate recent îi vor permite să respecte normele de emisii care vor intra în vigoare în 2021.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Germania vrea să continue stimularea vânzărilor de maşini electrice: bonus de 4.000 de euro până la sfârșitul anului 2020

Germania intenţionează să extindă programul de subvenţii pentru achiziția de noi mașini electrice. Bonusul de 4.000 de euro ar urma să fie acordat până la sfârșitul anului 2020.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Studiu despre eficiența sistemelor hibride Toyota: un Prius parcurge în regim electric 62% din timp și 40% din distanță

O mașină Toyota Prius cu sistem hibrid propulsie parcurge în medie în regim electric peste 62% din timp și peste 40% din distanță, potrivit unui studiu realizat în diverse condiții de trafic în Irlanda.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Volkswagen anunță că este gata pentru un nou record cu prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe Nürburgring

Volkswagen ID R este gata să stabilească un nou record, de această dată pe circuitul de la Nürburgring. Nemții au finalizat o sesiune de teste în Franța, pe pista de la Paul Ricard, iar prototipul electric este pregătit să intre pe mâna pilotului Romain Dumas.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Drumul care “încarcă” mașinile electrice: Suedia testează o nouă tehnologie de încărcare wireless a electricelor în timpul circulației pe drumurile publice

Suedia a demarat un proiect pilot prin care va testa un sistem de încărcare wireless pentru mașinile electrice în timp ce acestea circulă pe un drum public. Pe o distanță de 2 kilometri, bateriile electricelor vor putea fi încărcate prin conectarea la o serie de receptori aflați sub asfalt. Costul acestui proiect este de aproximativ 10 milioane de euro.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi are probleme cu producția mașinilor electrice: lansarea lui e-tron Sportback ar putea fi amânată pentru 2020

Audi întâmpină dificultăți în aprovizionarea cu baterii și motoare pentru mașinile electrice, motiv pentru care lansarea lui e-tron Sportback ar putea fi amânată pentru 2020.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 23 comentarii

Tesla introduce o versiune mai accesibilă pentru Model 3 în Europa: autonomie de 415 kilometri pentru aproape 43.000 de euro

Tesla a introdus pe piața europeană versiunea Standard Plus pentru Model 3, care oferă o autonomie de 415 kilometri pentru un preț de 42.600 de euro în Franța. Anterior, cea mai accesibilă versiune costa 53.000 de euro.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru