Feedback

Renault: “Clienții vor versiuni de performanță pentru mașinile electrice”

Publicat Sambata, 07.03.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 4
Renault: “Clienții vor versiuni de performanță pentru mașinile electrice” - Poza 1
Clienții vor versiuni de performanță pentru mașinile electrice, după cum a declarat Gilles Normand, directorul diviziei de vehicule electrice de la Renault. “Clienții sunt puțin îngrijorați de lipsa zgomotului, așa că trebuie să generăm un sunet artificial pentru aceste versiuni,” a spus oficialul.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va organiza mai multe grupuri de lucru în acest an pentru a afla ce își doresc clienții de la viitoarele mașini electrice.

În contextul dezvoltării acestui segment de piață, clienții vor versiuni de performanță pentru anumite mașini electrice, după cum a declarat Gilles Normand, directorul diviziei Renault EV. La ora actuală, nu există informații oficiale care să indice că Renault lucrează la un astfel de proiect.

“Este știut faptul că o mașină de performanță are o autonomie mai mică decât una standard. Rămâne de discutat care este situația în cazul unor versiuni de performanță pentru vehicule electrice. Sper să lansăm o astfel de mașină în cel mult trei ani. Clienții sunt puțin îngrijorați de lipsa zgomotului, așa că trebuie să generăm un sunet artificial pentru aceste versiuni,” a spus Normand.

Oficialul spune că Renault se gândește de multă vreme la acest proiect, care va fi materializat “atunci când tehnologia o va permite”.

Via Autocar


Comentarii (4)

 • Clique
  Care clienți, baștanii ?

  Sau versiunea clienților imaginari ?

  Când mai aud și prostiile astea, mașini electrice de performanță mi se face greață efectiv...
  5 3
 • dorinte
  de unde stii tu ce ne dorim, eu de exemplu as vrea un v8, sau 6 linie
  3 5
 • Ai zis bine, "ai vrea"
  1 0
 • Oameni buni, masina asta nu are cotiera, nici macar optional. Am ramas masca sa vad varianta intens in showroom fara asa ceva, halal reducere de costuri. Iar in portbagaj, o mocheta de absolut toata jena.. fereasca D
  5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru