Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 22 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai Ioniq va primi o autonomie mai mare: "Nu va atinge autonomia de 470 de kilometri a SUV-ului Kona"

Hyundai a confirmat că modelul electric Ioniq va primi o baterie mai mare, însă admite că autonomia nu va ajunge la nivelul celei de 470 de kilometri oferită de SUV-ul Kona.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Lansarea Audi e-tron, amânată cu patru săptămâni: germanii au făcut modificări la software-ul SUV-ului electric

Audi va amâna lansarea în showroom-uri a SUV-ului electric e-tron cu patru săptămâni, întrucât are nevoie de acordul autorităților pentru o serie de modificări de ultimă oră la software.
Sambata, 20 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Detalii noi despre Audi e-tron GT: sportiva electrică va avea performanțe apropiate de Tesla Model S și autonomie de 400 de kilometri

Audi anunță că sportiva electrică e-tron GT care va fi lansată în 2020 va avea performanțe mai bune decât e-tron pentru a concura cu Tesla Model S, în timp ce autonomia va fi de 400 de kilometri.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Porsche oferă detalii despre noul Taycan: “Va fi poziționat ca preț între Cayenne și Panamera, dar vom avea și versiune de top de 200.000 de euro”

Noul Porsche Taycan va avea un preț de pornire de circa 80.000 de euro, urmând să fie poziționat între modelele Cayenne și Panamera. Oficialii Porsche susțin că vor oferi și o variantă de performanță Taycan Turbo S ce ar putea să coste până la 200.000 de euro.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW oferă detalii despre viitoarele modele electrice: "Designul va fi asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice"

BMW anunță că designul viitoarelor sale modele electrice va fi unul asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice, întrucât a dispărut necesitatea unor elemente estetice radicale așa cum sunt cele adoptate pentru i3 sau i8.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault atacă piața vehiculelor comerciale din China: constructorul va lansa trei utilitare electrice în 2 ani

Renault și partenerul Brilliance vor să lanseze trei utilitare electrice pe piața chineză în următorii doi ani. Constructorul francez caută să profite de creșterea pieței de vehicule comerciale ușoare, pe fondul scăderii vânzărilor de motoare convenționale.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Oficial BMW: “Mașinile electrice nu vor fi niciodată mai ieftine decât cele cu motoare convenționale”

Niciodată, niciodată, niciodată. A fost răspunsul unui oficial BMW cu privire la posibilitatea ca mașinile electrice să devină mai ieftine decât cele cu motoare cu combustie internă.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan va fi oferit în mai multe versiuni de putere: sportiva electrică debutează în 2019

Noul Porsche Taycan, primul model electric dezvoltat de constructorul german, va fi prezentat în 2019 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sportiva electrică va fi oferită în mai multe versiuni de putere, vârful de gamă urmând să ofere 600 CP.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Noul Mercedes-Benz GLE va primi o versiune plug-in hybrid: producătorul german anunță o autonomie în modul electric de 100 de kilometri

Mercedes-Benz pregătește o versiune plug-in hybrid pentru noua generație GLE. Modelul va fi prezentat în prima parte a anului viitor și, conform reprezentanților constructorului german, autonomia în modul electric ar urma să ajungă la 100 de kilometri (WLTP).
Luni, 15 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Kia dezvăluie noile planuri pentru electrificare: plug-in hybrid pentru Ceed SW și Sportage și o nouă generație Soul EV

Versiunea break a lui Kia Ceed va primi o versiune plug-in hybrid în a doua jumătate a anului viitor, în timp ce noua generație a versiunii electrice a lui Kia Soul va fi dezvăluită în noiembrie.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Hyundai Kona EV, succes peste așteptări în primul an de lansare: SUV-ul electric va ajunge la 11.000 de clienți până la sfârșitul anului

Hyundai Kona EV la ajunge la aproximativ 11.000 de clienți din Europa, până la sfârșitul acestui an. Potrivit oficialilor companiei, cererea pentru SUV-ul subcompact electric este atât de mare încât trebuie să tripleze numărul unităților produse pentru a satisface toate comenzile și a reduce timpul de așteptare.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar va deschide primul său Concept Store în Norvegia în 2019: “Negociem deschiderea altor spații pentru clienți în toată lumea”

Primul Concept Store de la Polestar va fi deschis anul viitor în Norvegia, una dintre țările cu cea mai dezvoltată infrastructură pentru mașinile electrice. Brandul Polestar pregătește și alte lansări similare, urmând să atingă un număr de 60 de spații pentru consumatori până la jumătatea lui 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Renault dezvoltă o nouă generație Zoe: francezii țintesc o autonomie de 400 de kilometri conform WLTP

Viitoarea generație Renault Zoe ar urma să ajungă pe piață în 2020. Conform primelor informații, francezii vor ca modelul electric să ofere o autonomie de 400 de kilometri, valoare măsurată conform WLTP, plus îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Mercedes-Benz Clasa E primește noi versiuni cu sistem hibrid de propulsie: până la 320 CP și autonomie în modul electric de 54 de kilometri

Mercedes-Benz introduce noi versiuni pentru Clasa E. Modelul constructorului german va fi disponibil în varianta E300e (plug-in hybrid benzină-electric) de 320 CP sau în versiunea E300de (plug-in hybrid diesel-electric) de 306 CP. Autonomia în modul electric ajunge până la 54 de kilometri.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Detalii despre versiunea Mercedes-Benz C300de: plug-in hybrid diesel-electric cu 306 CP și autonomie electrică de până la 57 de kilometri

Mercedes-Benz a publicat detalii noi despre versiunea C300de. Varianta plug-in hybrid diesel-electric oferă 306 CP și 700 Nm. Autonomia în modul electric ajunge până la 57 de kilometri, iar livrările demarează la jumătatea anului viitor.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan ar putea primi o versiune cu sistem hibrid de propulsie: britanicii nu exclud și lansarea unui frate mai mic

Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV de serie din lume, ar putea primi și o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Britanicii vor să-l întâmpine cum se cuvinte pe viitorul rival Aston Martin Varekai.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford a început producția de utilitare electrice în Germania: 3.500 de unități bazate pe modelul Transit vor fi livrate anual

Ford a anunțat începerea producției de utilitare electrice la fabrica sa din Koln (Germania) folosind tehnologia furnizată de start-up-ul StreetScooter al grupului Deutsche Post. Capacitatea de producție va fi de 3.500 de unități pe an.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

BMW i3 cu range extender, eliminat din ofertă: modelul rămâne disponibil doar în versiunea electrică

BMW a eliminat din oferta europeană versiunea cu range extender a lui i3, ca urmare a introducerii unui acumulator mai mare pe varianta electrică prin care autonomia acesteia a crescut la 310 kilometri.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

34 de prototipuri Polestar 1 vor părăsi uzina din Goteborg: suedezii încep testele finale. Versiunea de serie a coupe-ului hibrid intră în producție în 2019

34 de prototipuri Polestar 1 vor fi asamblate și vor intra într-un program special de testare. Versiunea de serie a coupe-ului hibrid va fi produsă începând cu jumătatea anului viitor în cadrul fabricii din Chengdu, China.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru