Ediții limitate pentru BMW i3s și i8: nemții au pregătit mici modificări de exterior, cât și accesorii speciale la nivelul interioarelor

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW anunță lansarea versiunilor i3s RoadStyle și i8 Ultimate Sophisto. Varianta specială a modelului electric va fi asamblată în 1.000 de unități, în timp ce noua versiune a sportivului plug-in hybrid va fi produsă în 200 de exemplare.

BMW a anunțat lansarea unor ediții speciale dedicate modelelor i3s, i8 Coupe și i8 Roadster. BMW i3S va putea fi comandat în versiunea RoadStyle. Conform reprezentanților producătorului bavarez, ediția specială va fi produsă în doar 1.000 de unități.

Pentru partea exterioară, nemții au ales o caroserie vopsită în Fluid Black condimentată cu accesorii E-Copper. Grila frontală, elementele de protecție de la nivelul spoilerului și pragurile laterale sunt elementele pe care nemții au ales să le vopsească în nuanța E-Copper, iar pachetul exterior se încheie cu jantele de 20 de inch în culoarea Jet Black.

La interior, BMW a pregătit o tapițerie în nuanțele Stellaric/Dalbergia Brown, o planșă de bord Dark Oak, în timp ce pe tetierele scaunelor a fost brodată denumirea ediției speciale.

BMW i8 Coupe și i8 Roadster vor fi disponibile în versiunea Ultimate Sophisto. 200 de exemplare vor fi produse, iar nemții spun că aceasta va fi ultima ediție specială a actualului i8, modelul plug-in hybrid urmând să părăsească linia de asamblare în luna aprilie a anului viitor.

Caroseria hibridului german este acum vopsită în culoarea Sophisto Grey, iar grila frontală, pragurile laterale și jantele vin în nuanța E-Copper.

La interior, cei care aleg această ediție limitată vor găsi praguri inscripționate cu numele versiunii și o tapițerie în două nuanțe (Black și E-Cooper). Pe lista echipamentelor standard, BMW a trecut sistemul Head-Up Display și pachetul audio semnat de Harman Kardon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru