Seat Tarraco primește versiune plug-in hybrid: autonomie de 50 de kilometri, producția începe în 2020

de Paul Cosma
Miercuri, 28.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a anunțat că SUV-ul Tarraco va primi anul viitor o versiune plug-in hybrid cu autonomie de circa 50 de kilometri în regim electric. Cel mai puternic Tarraco de până acum va dezvolta un total de 245 de cai putere.

SEAT va veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu noul Tarraco FR PHEV, prilej cu care anunță și introducerea în gamă a echipării FR, precum și a versiunii cu încărcare la priză pentru SUV-ul său.

Constructorul spaniol spune că Tarraco PHEV va fi disponibil începând de anul viitor. Autonomia în regim electric este estimată la 50 de kilometri, bateria având o capacitate de 13 kWh.

Cu un motor pe benzină de 1.4 litri și 150 CP și altul electric de 116 CP, cel mai puternic Tarraco de până acum va dezvolta un total de 245 de cai putere. Viteza maximă va fi de circa 217 km/h, în timp ce Tarraco PHEV va avea nevoie de 7.4 secunde pentru repriza 0-100 km/h.

Via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru