Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 22 comentarii

Prima întâlnire cu Dacia Spring în România: un mix între nou și soluțiile simple ale vechilor Sandero și Logan

Dacia Spring a pășit pe pământ românesc, iar Automarket a luat parte la evenimentul dedicat prezentării primului model electric al mărcii de la Mioveni.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Renault conduce topul vânzărilor europene de mașini electrice: peste 95.000 de unități în perioada ianuarie-noiembrie 2020

Renault a vândut peste 95.000 de mașini electrice în Europa de la începutul anului și până la sfârșitul lui noiembrie, în creștere cu 80% față de aceeași perioadă din 2019. Cel mai căutat model Renault de către clienții europeni este Zoe, cu mai mult de 84.000 de exemplare vândute în acest an.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

O nouă versiune plug-in hybrid pentru Audi A3 Sportback: 245 de cai putere și autonomie electrică de până la 63 de kilometri

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul A3 Sportback 45 TFSI e. Versiunea plug-in hybrid dezvoltă 245 CP și 400 Nm, iar bateria cu o capacitate de 13 kWh asigură o autonomie de până la 63 de kilometri.
Duminica, 06 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 15 comentarii

Danemarca vrea 775.000 de mașini electrice și hibride până în 2030: nordicii vor mări taxele pentru mașinile tradiționale

Danemarca are un plan prin care să ajungă la 775.000 de mașini electrice și hibride pe drumurile sale publice până în 2030. La ora actuală, danezii au doar 20.000 de electrice dintr-un total de 2.5 milioane de mașini la nivel național.
Duminica, 06 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Volkswagen anunță rezolvarea problemelor software pentru ID.3: unitățile livrate până acum vor fi “reparate”

Volkswagen susține că a rezolvat problemele software pentru modelul electric ID.3. Constructorul german transmite clienților că unitățile livrate până acum vor fi chemate în service și “reparate” pentru ca softul să fie complet funcțional.
Sambata, 05 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 16 comentarii

Recall pentru toate unitățile Opel Ampera-e: risc de incendiu din cauza unei probleme la baterii

Opel a anunțat că va chema în service toate unitățile Ampera-e vândute până în prezent, din cauza unei probleme la baterii care poate provoca un incendiu la bord.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Obiectivul UE: 30 de milioane de mașini electrificate pe șosele până în 2030

Uniunea Europeană vrea să aibă 30 de milioane de mașini electrice și hibride pe drumurile sale publice până în 2030, potrivit unui document oficial citat de Bloomberg și care ar urma să fie publicat săptămâna viitoare. Analiștii estimează că totalul vehiculelor electrificate din UE se ridică la 1.4 milioane de unități în acest moment.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Audi introduce noile Q3 și Q3 Sportback plug-in hybrid: motorizare cu 245 CP și autonomie de până la 51 de kilometri

Audi Q3 și Q3 Sportback vor fi disponibile din luna ianuarie și în versiuni plug-in hybrid. Ambele SUV-uri vor avea un sistem de propulsie cu 245 de cai putere și 400 Nm, iar autonomia electrică anunțată de nemți va fi de până la 51 de kilometri (WLTP).
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Peugeot Partner, Citroen Berlingo Van și Opel Combo vor avea versiuni electrice: debutul este programat pentru anul viitor

Oficialii Grupului PSA au anunțat că începând cu 2021, utilitarele Peugeot Partner, Citroen Berlingo Van și Opel Combo vor avea versiuni electrice. Acestea vor fi echipate cu un motor electric cu 136 CP și cu o baterie de 50 kWh.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații oficiale despre viitorul DS 4: modelul de clasă compactă va avea versiune plug-in hybrid cu 225 CP și va fi prezentat în prima parte a anului viitor

DS a publicat primele informații oficiale despre viitorul DS 4. Modelul pregătit de constructorul francez va avea la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2 și va fi disponibil în versiune plug-in hybrid cu 225 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Seat Tarraco a intrat oficial în producție: modelul dezvoltă 245 CP și are o autonomie electrică de până la 49 de kilometri

Seat Tarraco e-Hybrid a intrat oficial în producție la uzina Grupului Volkswagen din Wolfsburg. SUV-ul plug-in hybrid dezvoltat de constructorul spaniol dezvoltă până la 245 de cai putere, iar bateria cu capacitate de 13 kWh promite o autonomie electrică de 49 de kilometri (WLTP).
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va avea și variantă de performanță John Cooper Works: primele imagini cu prototipul viitorului model

Mini a publicat primele imagini cu prototipul viitorului John Cooper Works Electric. Modelul va avea la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat pregătește versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele: “Gama va fi electrificată în proporție de 60%”

Fiat va lansa versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele până la sfârșitul anului 2021, astfel încât gama să fie electrificată în proporție de 60%, a declarat un oficial al constructorului italian.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Marea electrificare: Maserati va lansa versiuni electrice sau hibride pentru toate modelele în 5 ani

Toate modelele Maserati vor primi versiuni electrice sau hibride în următorii 5 ani, promite Davide Grasso, șeful constructorului italian. Electricele Maserati vor fi reunite sub noul brand Folgore.
Joi, 26 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Studiu: vânzările de mașini electrice vor crește anual cu 30% în următorul deceniu. În 2030, o treime dintre mașinile vândute vor fi electrice

Vânzările de mașini electrice vor crește anual cu aproape 30% în următorul deceniu, astfel încât o treime dintre mașinile noi vândute la nivel global vor fi electrice în 2030, potrivit unui studiu realizat de Deloitte. Numărul total de electrice ar urma să crească de la 2.5 milioane în 2020 la peste 31 de milioane în 2030.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Porsche: “Vânzările lui Taycan vor depăși 20.000 de unități în 2020”

Porsche estimează că vânzările lui Taycan vor depăși ținta de 20.000 de unități pentru acest an, conform declarațiilor făcute de CEO-ul Oliver Blume. Clienții au cumpărat aproape 11.000 de exemplare Taycan în perioada ianuarie-septembrie, însă mai mult de jumătate din acest volum a fost înregistrat în trimestrul al treilea.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Porsche Taycan stabilește un record Guinness: cel mai lung derapaj controlat realizat de un model electric

Porsche Taycan intră în cartea Guinness World Records cu cel mai lung derapaj controlat realizat de un vehicul electric. Primul model electric al companiei germane a parcurs peste 42 de kilometri pe circuitul cu formă rotundă din cadrul Porsche Experience Center de la Hockenheimring.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Toyota a prezentat Camry Hybrid facelift: mici noutăți estetice și tehnologii de siguranță îmbunătățite

Toyota a lansat Camry Hybrid facelift. Sedanul de clasă medie dezvoltat de niponi mizează acum pe o serie de mici modificări de design și pe îmbunătățiri la interior. Motorizarea hibrid de 2.5 litri cu 218 CP nu a suferit modificări.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Uzina Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra va produce modele electrice pentru grupul german: trei SUV-uri de segment D vor fi asamblate începând cu 2024

Reprezentanții Grupului Volkswagen au anunțat că investesc 680 de milioane de euro pentru producția de mașini electrice în uzina Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra. Din 2024, angajații fabricii vor asambla trei SUV-uri electrice de segment D pentru mărcile din cadrul grupului.
Duminica, 22 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Alfa Romeo Giulia va concura în viitorul campionat dedicat turismelor electrice: modelul a fost pregătit de Romeo Ferraris și dezvoltă 670 CP

Casa Romeo Ferraris a prezentat Alfa Romeo Giulia ETCR, un model electric dedicat noului campionat de turisme electrice. Conform regulamentului, modelul este echipat cu un sistem electric de propulsie cu 670 CP, iar resursele sunt gestionate exclusiv de roțile de pe puntea spate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru