Prima imagine teaser cu viitorul SUV electric Lotus. Debutează în 2022

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat prima imagine teaser cu viitorul său SUV electric. Momentan este cunoscut sub numele de cod Type 132, iar debutul este programat pentru anul viitor.

Celebru pentru mașinile sale sport, ușoare și foarte manevrabile, Lotus este pregătit să intre pe un teritoriu complet nou pentru el: cel al SUV-urilor. Și nu o va face cu un model convențional, ci cu unul pur electric.

Cunoscut momentan sub numele de cod Type 132, viitorul SUV electric Lotus va debuta anul viitor. Marca britanică tocmai a publicat prima imagine teaser cu acesta, una care se concentrează pe o secțiune a părții frontale.

Lotus nu a oferit mai multe detalii, dar a precizat că SUV-ul cu zero emisii va avea o grilă inovatoare care se va deschide pentru a răci mașina și se va închide pentru a îmbunătăți aerodinamica în partea frontală. Cu alte cuvinte, va avea rol dublu.

La fel ca celelalte trei modele electrice pe care Lotus le va lansa până în 2026, noul SUV va fi dezvoltat pe platforma Premium. Aceasta poate integra baterii cu o capacitate cuprinsă între 92 și 120 kWh și are infrastructură de încărcare la 800 V.

via Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru