Peugeot anunță autonomie mai mare pentru modelele electrice e-208 și e-2008

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 24.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri tehnice pentru versiunile electrice ale modelelor 208 și 2008. În consecință, autonomia modelelor e-208 și e-2008 a crescut cu până la 25 de kilometri.

Versiunile electrice ale modelelor Peugeot 208 și 2008 au fost lansate în urmă cu doi ani. De atunci, marca franceză a produs peste 90.000 de exemplare, iar acum anunță o serie de îmbunătățiri tehnice care vor crește autonomia. Modificările vor fi aduse la începutul lui 2022.

Peugeot e-208 și e-2008 vor primi o nouă pompă de căldură, cuplată la un senzor de umiditate. Informațiile transmise de acest senzor permit un control mai precis pentru recircularea aerului în habitaclu, păstrarea cantității de energie din baterie la încălzire și menținerea temperaturii în interiorul mașinii.

Totodată, raportul transmisiei a fost optimizat, iar anvelopele au trecut, la rândul lor, la clasa "A+" și oferă un plus un eficiență. Aceleași modificări le-a primit recent și DS 3 Crossback E-Tense.

În urma acestor îmbunătățiri, Peugeot anunță că autonomia modelelor menționate mai sus a crescut: e-208 promite 362 de kilometri în ciclul WLTP (+22), iar e-2008 propune 345 kilometri cu o singură încărcare (+25 kilometri).

Mai mult, în traficul urban, la temperaturi apropiate de 0 grade Celsius, autonomia celor două a crescut cu aproximativ 40 de kilometri.

via Peugeot

Comentarii (1)

  • Ar fi mers si o autonomie financiara mai mare dupa achizitia unei electrice.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru