Proiect-pilot în Olanda: Toate mașinile electrice vor putea fi încărcate la rețeaua de stații Tesla

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Tesla vor permite accesul tuturor mașinilor electrice la rețeaua de stații Supercharger, în cadrul unui proiect-pilot din Olanda. Pentru moment, accesul va fi permis la stații din 10 locații din Olanda.

La mijlocul lunii iulie, Elon Musk anunța pe Twitter că, începând din acest an, Tesla le va permite și altor mașini electrice să se alimenteze de la rețeaua sa. În prezent, compania americană are peste 25.000 de stații Supercharger la nivel global.

În acest sens, un proiect-pilot a fost demarat în Olanda și include, pentru început, stații din 10 locații de pe teritoriul olandez.

Proprietarii mașinilor non-Tesla vor plăti, desigur, mai mult pentru încărcare, dar americanii vorbesc despre posibilitatea unor abonamente care să scadă puțin tarifele.

Așa cum susținea Musk în urmă cu aproape patru luni, întreaga rețea de stații Supercharger va putea fi accesată de toți proprietarii de mașini electrice, așadar Olanda este doar începutul.

via Reuters

Comentarii (3)

  • In Olanda? De unde va luati informatiile? Proiectul pilot este in Norvegia...
    2 3
  • @Numee
    Se scrie si sursa: Reuters.
    Aceeasi info si aici:
    https://www.electrive.com/2021/11/01/tesla-opens-charging-for-third-parties-in-the-netherlands/
    2 0
  • Ha ha ha
    se vor aglomera si statiile tezla
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru