Incarcare masini electrice

Luni, 09 August | Masini electrice si hibride

Șeful VW a criticat problemele stațiilor de alimentare pentru mașini electrice

Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen s-a arătat nemulțumit de stațiile de încărcare găsite de-a lungul traseului făcut de el pentru a testa un exemplar ID.3 Pro S.
Marti, 29 Iunie | Industrie

Industria auto avertizează: “Europa riscă o divizare din cauza lipsei stațiilor de încărcare în majoritatea țărilor”

O analiză făcută de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) arată un decalaj uriaș între țările din Vest și restul continentului când vine vorba de expansiunea rețelelor de stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Luni, 28 Iunie | Intern

Enel X a instalat puncte de încărcare pentru mașini electrice în supermarketurile Mega Image din București și alte patru județe

Enel X România a colaborat cu retailerul Mega Image pentru instalarea a 72 de puncte de încărcare a mașinilor electrice în București și în alte 4 județe.
Luni, 28 Iunie | Industrie

Producătorii auto cer un număr minim de stații de încărcare pentru mașini electrice în fiecare țară din UE

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile vrea ca fiecare țară din Uniunea Europeană să instaleze un număr minim de stații de încărcare pentru mașinile electrice, potrivit declarațiilor făcute de președintele Oliver Zipse, actualul CEO de la BMW.
Luni, 21 Iunie | Industrie

Porsche vrea să dezvolte noi baterii care să reducă timpul de încărcare pentru mașinile electrice

Porsche înfiinţează o companie mixtă alături de Customcells din Germania, pentru a produce baterii de înaltă performanţă care vor reduce semnificativ timpul de încărcare pentru vehiculele electrice.
Vineri, 18 Iunie | Industrie

Ford cumpără o platformă care oferă servicii de administrare a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice

Ford a anunţat că va achiziţiona platforma Electriphi, care furnizează servicii de administrare a staţiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice şi soft pentru monitorizarea flotelor.
Marti, 08 Iunie | Intern

Promisiunea șefului de la Transporturi: 3.000 de puncte de încărcare pentru electrice pe drumurile de mare viteză

Autoritățile vizează instalarea a aproximativ 3.000 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice pe drumurile de mare viteză, pe lângă cele care vor fi realizate în orașe, potrivit declarațiilor făcute de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Luni, 07 Iunie | Aventour la feminin

Energia bună pentru mașinile electrice din „Aventour la feminin”, asigurată de Renovatio e-charge

Pentru că jumătate dintre mașinile pe care invitatele noastre le vor conduce sunt electrificate, „Aventour la feminin” avea nevoie de cea mai mare rețea de stații de încărcare rapidă din România. Așa că prietenii de la Renovatio e-charge au decis să urce la bordul acestei expediții feminine.
Miercuri, 26 Mai | Economic

Marea Britanie vrea investiții de 350 de milioane de euro în infrastructura de încărcare a mașinilor electrice

Autoritățile britanice pregătesc un plan de investiții de 350 de milioane de euro prin care rețeaua electrică să fie pregătită să “reziste” valului de vehicule cu emisii zero din următorul deceniu.
Vineri, 21 Mai | Economic

Germania a adoptat o lege pentru instalarea a 1.000 de staţii de încărcare ultrarapidă pentru electrice

Deputaţii germani au adoptat o lege privind instalarea unei reţele publice de 1.000 de staţii de încărcare ultrarapidă pentru automobilele electrice până în 2023.
Luni, 17 Mai | Intern

Parteneriat Mazda-Engie în România: Cumperi un exemplar MX-30 și primești o stație de încărcare cadou

În următoarele 12 luni, clienții Mazda care cumpără modelul electric MX-30 vor primi cadou o stație de încărcare, conform unui parteneriat semnat de constructor cu Engie România.
Marti, 11 Mai | Intern

Benzinăriile OMV și Petrom vor avea 40 de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice până în 2022

OMV Petrom și Renovatio, operatorul celei mai mari rețele de stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice din România, vor instala, până la sfârșitul anului 2022, cel puțin 40 de stații de reîncărcare rapidă și ultra rapidă în stațiile OMV și Petrom din România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Aprilie | Intern

Enel X România instalează 25 de stații de încărcare pentru mașini electrice în mall-urile din 12 orașe

Enel X România a anunțat că instalează 25 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în 12 orașe din România, prin intermediul unui parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle.
Duminica, 04 Aprilie | Masini electrice si hibride

Grupul Hyundai va dezvolta propria rețea de stații de încărcare ultrarapidă pentru mașini electrice

Hyundai vrea să instaleze propria rețea de stații de încărcare ultrarapidă pentru mașini electrice în Coreea de Sud, astfel încât să vină în sprijinul clienților cu modele precum Ioniq 5 sau Kia EV6.
Miercuri, 31 Martie | Economic

Constructorii auto fac un apel către țările UE: “Dezvoltați infrastructura pentru mașinile electrice!”

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) susține că industria auto poate suporta norme mai dure privind emisiile de CO2, numai cu condiția ca țările UE să-și asume dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice.
Vineri, 26 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla a ajuns la peste 600 de centre Supercharger în Europa

Rețeaua Tesla din Europa a depășit pragul de 600 de centre Supercharger și 6.000 de prize de încărcare pentru mașinile electrice.
Joi, 25 Martie | Economic

Germania vrea să investească 5.5 miliarde de euro în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice

Până în 2024, autoritățile germane vor oferi fonduri de 5.5 miliarde de euro pentru investiții în dezvoltarea rețelei de stații de încărcare pentru mașini electrice.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern

E.ON atinge borna de 100 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: toate stațiile vor fi integrate în platforma internațională Hubject

E.ON a ajuns la un total de 100 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în România. Cele mai multe stații instalate până acum se află în București și regiunea Moldovei, iar toate punctele de încărcare vor fi integrate în platforma internațională Hubject.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Enel X a instalat peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: “Vrem să ajungem la 100 de puncte până la sfârșitul anului”

Enel X a instalat până acum peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice, la nivel național. Compania vrea să ajungă la 100 de puncte de încărcare până la sfârșitul acestui an.

Tag-uri similare

masini electrice, incarcare masini electrice, plan de dezvoltare durabila Franta, retea electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru