Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes-Benz EQA

Noua gamă de mașini electrice Mercedes EQ ne-a trimis în Aventour la feminin cel mai mic SUV al său. Cele 8 fete au avut ocazia de a conduce noul EQA, omologul electric al lui GLA.

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Audi Q5 Sportback

În Aventour la feminin am avut aproape toate formele de electrificare prezente în industria auto. Audi Q5 Sportback a fost prezent cu o versiune plug-in hibrid, care nu s-a jucat cu resursele: fetele au avut 299 de cai putere la dispoziție.

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Skoda Enyaq

Continuăm să tragem concluzii după Aventour la feminin. Astăzi aflăm ce părere au avut fetele despre noul Skoda Enyaq, una dintre cele două mașini 100% electrice care ne-au însoțit.

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Renault Arkana

La numai câteva zile după ce am încheiat Aventour la feminin, a venit timpul să tragem linie și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Deschidem balul cu Renault Arkana.

Aventour la feminin, ultima zi: peisaj de vis la Crama Bauer și reîntoarcerea la București

Ultima zi din #Aventour la feminin ne-a purtat la una dintre cele mai frumoase crame din zona Drăgășani, iar apoi ne-a purtat pe drumurile aglomerate înapoi în București. Am făcut peste 300 de kilometri fără încărcare cu ambele mașini electrice.

Aventour la feminin, a treia zi: eterna Valea Oltului și un conac oltenesc la Măldărești

A treia zi din #Aventour la feminin ne-a adus din nou o rotire a mașinilor. Electricele au predat o lecție de încărcare, Valea Oltului ne-a primit cu multe lucrări, iar la Horezu am învățat multe despre oalele de lut.

Aventour la feminin, a doua zi: Mica Elveție de la Zărnești și un curcubeu în Piața Mare din Sibiu

A doua zi din #Aventour la feminin a fost plină de momente memorabile. Am urcat pe drumuri neasfaltate la Plaiul Foii și ne-am bucurat de o ploaie cu soare și un curcubeu în Piața Mare de la SIbiu.

Aventour la feminin, prima zi: Am învățat să frânăm corect cu Textar, am vizitat Țiriac Collection și am făcut un picnic cu Tazz

Prima zi din #Aventour la feminin a fost una foarte încărcată. Am început cu o vizită memorabilă printre mașinile de la Țiriac Collection, am redescoperit Castelul Cantacuzino, am luat un picnic în natură cu Tazz by eMag și apoi am frânat corect alături de Textar.

Aventour la feminin: Susținem producătorii locali marcați pe Waze cu Mastercard și proiectul „Piața la drum”

Traseul nostru din „Aventour la feminin” ne va aduce în împrejurimile Sibiului, unde vom face cunoștință cu producători locali, marcați pe Waze în urma proiectului „Piața la drum”, inițiat de Mastercard.

Energia bună pentru mașinile electrice din „Aventour la feminin”, asigurată de Renovatio e-charge

Pentru că jumătate dintre mașinile pe care invitatele noastre le vor conduce sunt electrificate, „Aventour la feminin” avea nevoie de cea mai mare rețea de stații de încărcare rapidă din România. Așa că prietenii de la Renovatio e-charge au decis să urce la bordul acestei expediții feminine.

Gusturi locale în „Aventour la feminin”, livrate de tazz by eMag

Pentru că orice tur pe care îl facem are și o latură culinară importantă, anul acesta, în „Aventour la feminin” vom avea alături de noi tazz by eMag, serviciul care livrează atunci când pofta dictează.

Siguranța de top în „Aventour la feminin”, asigurată de Textar, producătorul de frâne numărul 1 în lume

Puțini dintre voi știu că frânele Textar au echipat chiar și legendarul Bugatti Veyron. Cu un asemenea pedigree în spate, Textar susține turul nostru dedicat publicului feminin.

Mașinile din "Aventour la feminin": Mazda CX-30 ediție aniversară, un SUV pentru 100 de ani de precizie japoneză

Mazda CX-30 100th Anniversary ne va însoți și ea în "Aventour la feminin" și va avea un rol special. Mai exact, va fi mașina folosită de colegele noastre de la Eva.ro și va fi locul unde se vor lua interviurile femeilor influencer.

Mașinile din "Aventour la feminin" by Textar: Audi Q5 Sportback, rețeta SUV-ului premium devine acum mai curajoasă

Audi Q5 Sportback va face echipă cu Skoda Enyaq, Mazda CX-30, Mercedes-Benz EQA și Renault Arkana și le va purta pe fetele noastre pe drumurile patriei în cea mai nouă aventură Automarket: Aventour la feminin.

Mașinile din "Aventour la feminin" by Textar: Renault Arkana, un SUV coupe cu rol de pionier în segmentul său

Arkana, primul SUV coupe din istoria Renault, ni se alătură în "Aventour la feminin". Dacă Audi Q5 Sportback va fi cea mai puternică mașină din tur, Renault Arkana va lua, cu siguranță, premiul pentru cel mai colorat SUV al aventurii noastre.

Mașinile din „Aventour la feminin" by Textar: Mercedes-Benz EQA, cel mai mic SUV electric al nemților, promite multă tehnologie

Cea de-a doua mașină pe care fetele o vor conduce, timp de 4 zile, în cel mai nou proiect Automarket, Aventour la feminin, este cel mai nou SUV electric Mercedes-Benz lansat în România: EQA, omologul cu zero emisii al actualului GLA.

Mașinile din „Aventour la feminin” by Textar: Skoda Enyaq, un SUV electric cu autonomie mare și aer premium

Azi începem să facem cunoștință cu mașinile care vor lua parte la cel mai nou proiect Automarket: Aventour la feminin. Skoda Enyaq va fi una dintre mașinile pe care fetele o vor conduce de-a lungul celor 4 zile.

Automarket prezintă „Aventour la feminin” by Textar: un tur cu 4 mașini proaspăt lansate în România, dedicat femeilor

Tururile Automarket revin. De această dată cu o rețetă inedită, coaptă împreună cu site-ul soră, Eva.ro. Între 8 și 11 iunie vom descoperi patru mașini proaspăt lansate în România prin ochii celor mai în vogă femei influencer din România.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru