Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Skoda Enyaq

de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai
Miercuri, 16.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continuăm să tragem concluzii după Aventour la feminin. Astăzi aflăm ce părere au avut fetele despre noul Skoda Enyaq, una dintre cele două mașini 100% electrice care ne-au însoțit.

Continuăm și astăzi seria articolelor care încearcă să rezume experiența celor 8 femei influencer la volanul celor patru mașini implicate în proiect. După ce ne-am minunat de curajul pe care l-a avut Renault cu Arkana, primul său SUV coupe, astăzi vedem primii pași pe care îi face Skoda alături de noua platformă MEB, dedicată exclusiv mașinilor electrice.

În Aventour la feminin am avut alături de noi Skoda Enyaq, primul SUV electric al cehilor și o adevărată surpriză pentru participante. După cum reiese și mai jos, după ce veți citi impresiile lor.

Pentru noi, organizatorii, Skoda Enyaq a fost acea electrică pe care uiți să o încarci și cu care poți merge liniștit pe distanțe mari. Chiar dacă e nevoie să mergi fără menajamente pe autostradă.

SÂNZIANA NEGRU ȘI CRISTINA ANDREI

Chiar dacă am condus o mașină 100% electrică pentru prima dată, n-am avut anxietate. Autonomia mașinii este foarte mare. Relaxantă. De asemenea, am avut un avantaj mare în fața celorlalte fete pentru că portbagajul este foarte încăpător. Display-ul uriaș este ușor de folosit și îmi place zona tactilă pentru reglarea volumului.

De asemena, câștigă mult la capitolul design interior.

LAURA GIURCANU ȘI BIANA GIURCANU

Prima mea experiență cu o mașină electrică a fost exceptională, pentru că m-am întâlnit cu Skoda Enyak. M-au impresionat portbagajul spațios, tehnologia inovativă si spațiul interior generos. A fost foarte plăcută la condus și ne-am simțit în siguranță deplină. The future is electric indeed.

IOANA GRAMA ȘI SORINA BRUMARIU

Ne-a plăcut Skoda pentru că este extrem de spațioasă, puternică, stabilă și ușor de manevrat. Interiorul arată impecabil, ușor minimalist, chiar instagramabil aș putea spune. De-a lungul zilei am dat peste o mulțime de dotări despre care nu auzisem până acum. Să vă spun drept, m-a impresionat și multitudinea de zone tactile, prin care poți controla ușor volumul sau parasolarul acoperișului. Ecranul uriaș e tot ce-ți poți dori.

PRĂJITURELA ȘI IULIA IONESCU

A fost mașina cea mai așteptată din Aventour. Pentru mine. De ce? Pentru că visez la o mașină electrică și chiar plănuiesc să cumpăr una în viitorul apropiat.

Auzisem foarte multe despre Enyaq, iar acum mi s-au confirmat. Avem acel minimalism pe care începem să-l iubim, ai multe zone tactile și nu te plistisești niciodată. Mereu descoperi funcții noi. Iar când când vine vorba de bagaje. Are un portbagaj uriaș. Cred că a fost printre cele mai permisive mașini din acest tur. Cu prețul trebuie să vedem ce se poate face.

***

Aventour va putea fi urmărit după hashtag-ul #Aventour, pe Facebook-ul Automarket și pe Instagram-ul Automarket, pe Facebook-ul Eva.ro și pe Instagram-ul Eva.ro. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului. Bineînțeles, Aventour la feminin va putea fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect.

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

8-11 iunie

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

Proiect prezentat de:

TEXTAR

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

Comentarii (3)

  • Goguta flasnetaru'
    Ce parere au fetili ca Skoda vinde in 2021 o masina de zeci de mii de ieuroi da' cu tamburi pe puntea spate ca-n 1900 toamna?
    3 1
  • Seriff
    '' Ecranul uriaș e tot ce-ți poți dori.''
    Daca asta vor tutele alea de la o masina e clar.
    6 1
  • Cum poti sa iei in serios pe cineva care nu este in stare nici macar sa scrie corect numele masinii pe care a condus-o?
    Dar pe cel care publica materialul fara sa corecteze aceasta greseala?
    Ce gluma de site.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru