Skoda Enyaq

Joi, 22 Februarie | Masini electrice si hibride

Skoda desface șampania. Enyaq a ajuns la 200.000 de exemplare produse

Gama de modele cu zero emisii Skoda Enyaq a atins o bornă importantă: 200.000 de exemplare produse de la debut și până în prezent.
Marti, 31 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Următoarea generație Skoda Enyaq ar putea fi lansată în 2028: va fi mai accesibilă

Șeful Skoda, Klaus Zellmer, a confirmat că următoarea generație a electricei Enyaq va fi dezvoltată pe o platformă nouă. Debutul ar urma să aibă loc în 2028 sau 2029.
Joi, 08 Iunie 2023 | Concepte

Studenții Skoda transformă SUV-ul Enyaq într-un birou mobil. Va fi denumit Roadiaq

Noul proiect al studenților Skoda va fi denumit Roadiaq. Bazat pe electricul Enyaq, acesta va fi prezentat în cursul lunii iunie.
Luni, 25 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Skoda publică noi informații despre viitorul Enyaq Coupe. Debutează în 2022

Skoda a publicat un nou video care face parte din campania de promovare a viitorului Enyaq Coupe. În clip, șeful Skoda și directorul departamentului de design vorbesc despre liniile exterioare ale SUV-ului coupe din Mlada Boleslav.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe pentru SUV-ul electric Enyaq: autonomie de peste 535 de kilometri

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu viitorul SUV electric Enyaq Coupe, noua versiune urmând să debuteze la începutul anului viitor.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Skoda și-a mărit vânzările cu 21% în primul semestru: Octavia rămâne modelul favorit al clienților

Skoda a vândut peste 515.000 de mașini în primele 6 luni din 2021, cu aproape 21% mai multe față de perioada similară din 2020. Skoda Octavia rămâne cel mai bine vândut model din gama cehilor.
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Skoda Enyaq

Continuăm să tragem concluzii după Aventour la feminin. Astăzi aflăm ce părere au avut fetele despre noul Skoda Enyaq, una dintre cele două mașini 100% electrice care ne-au însoțit.
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Renault Arkana

La numai câteva zile după ce am încheiat Aventour la feminin, a venit timpul să tragem linie și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Deschidem balul cu Renault Arkana.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, ultima zi: peisaj de vis la Crama Bauer și reîntoarcerea la București

Ultima zi din #Aventour la feminin ne-a purtat la una dintre cele mai frumoase crame din zona Drăgășani, iar apoi ne-a purtat pe drumurile aglomerate înapoi în București. Am făcut peste 300 de kilometri fără încărcare cu ambele mașini electrice.
Vineri, 11 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a treia zi: eterna Valea Oltului și un conac oltenesc la Măldărești

A treia zi din #Aventour la feminin ne-a adus din nou o rotire a mașinilor. Electricele au predat o lecție de încărcare, Valea Oltului ne-a primit cu multe lucrări, iar la Horezu am învățat multe despre oalele de lut.
Joi, 10 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a doua zi: Mica Elveție de la Zărnești și un curcubeu în Piața Mare din Sibiu

A doua zi din #Aventour la feminin a fost plină de momente memorabile. Am urcat pe drumuri neasfaltate la Plaiul Foii și ne-am bucurat de o ploaie cu soare și un curcubeu în Piața Mare de la SIbiu.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, prima zi: Am învățat să frânăm corect cu Textar, am vizitat Țiriac Collection și am făcut un picnic cu Tazz

Prima zi din #Aventour la feminin a fost una foarte încărcată. Am început cu o vizită memorabilă printre mașinile de la Țiriac Collection, am redescoperit Castelul Cantacuzino, am luat un picnic în natură cu Tazz by eMag și apoi am frânat corect alături de Textar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Mașinile din „Aventour la feminin” by Textar: Skoda Enyaq, un SUV electric cu autonomie mare și aer premium

Azi începem să facem cunoștință cu mașinile care vor lua parte la cel mai nou proiect Automarket: Aventour la feminin. Skoda Enyaq va fi una dintre mașinile pe care fetele o vor conduce de-a lungul celor 4 zile.
Luni, 31 Mai 2021 | Aventour la feminin

Automarket prezintă „Aventour la feminin” by Textar: un tur cu 4 mașini proaspăt lansate în România, dedicat femeilor

Tururile Automarket revin. De această dată cu o rețetă inedită, coaptă împreună cu site-ul soră, Eva.ro. Între 8 și 11 iunie vom descoperi patru mașini proaspăt lansate în România prin ochii celor mai în vogă femei influencer din România.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Industrie

Planurile Skoda în gama de vehicule electrice: cehii își doresc în portofoliu un nou model de oraș și un sedan

Thomas Schäfer, noul președinte al consiliului de administrație Skoda, își deorește ca până la finalul acestui deceniu, constructorul ceh să aibă în gama de electrice un nou model de oraș, dar și un sedan.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe a SUV-ului electric Enyaq iV: modelul ar urma să fie prezentat în 2021

Skoda a demarat o serie de teste cu viitoarea versiune coupe a lui Enyaq iV. Conform primelor informații, SUV-ul coupe electric va fi prezentat în cursul anului viitor.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Skoda pregătește o versiune coupe pentru SUV-ul electric Enyaq iV: constructorul ceh a început testele sub camuflaj

Skoda testează un prototip care anticipează lansarea unei versiuni coupe pentru SUV-ul electric Enyaq iV. Cel mai probabil, noul model va prelua motorizările și bateriile disponibile pe Enyaq iV.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric are până la 300 de cai putere și autonomie de până la 510 de kilometri

Skoda a prezentat noul SUV electric Enyaq iV, care este disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere. În funcție de variantă, autonomia este de până la 510 de kilometri.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri va fi prezentat în 1 septembrie

Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Enyaq iV, SUV-ul electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Noul model va fi prezentat în 1 septembrie.

Tag-uri similare

masini electrice, Skoda, Skoda Enyaq, Enyaq, masini electrice Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru